Swingende sponsor voor JO11-2 team van SJO Rijnland-Gelders Eiland

  Sport

Na een flitsende start in de bekercompetitie - drie keer winst op rij - staat het jeugdteam JO11-2 van SJO Rijnland-Gelders Eiland na twee competitiewedstrijden strak bovenaan in de vierde klasse.

TOLKAMER - De jongens zijn fanatiek en willen niets liever dan punten pakken. De doelstelling is om dit seizoen kampioen te worden, al staat plezier in het spelletje binnen de vereniging centraal. Zaterdag 6 oktober was een extra leuke dag, doordat het jeugdteam in nieuwe tenues werd gestoken. De lokale huis-dj, dj Danny Keurentjes, die ook de fantastische muzikale invulling verzorgde op het recente 100-jarige jubileum van de vereniging, heeft dit mogelijk gemaakt. Voorafgaand aan de wedstrijd werd de sponsor warm ontvangen en bedankt door Rick Ruikes van de sponsorcommissie. Nu de nieuwe tenues er waren en de sponsor bleef kijken, deden onze jongens extra hun best. Een 9-2 overwinning sprak boekdelen!

Hartelijk bedankt

Namens de hele sportvereniging SJO Rijnland-Gelders Eiland willen de jeugdleiders, Danny Keurentjes hartelijk danken voor deze sponsoring. Zij laten weten: "Onze jongens lopen er weer fantastisch bij!"

Tien jaar ervaring

Feest DJ Danny is een aanrader. Hij draait voor ieder wat wils, zingt en entertaint. Danny Keurentjes is te boeken via Lukassen Produkties (lukassenprodukties.nl). Met meer dan tien jaar ervaring en honderden geslaagde feestjes achter zijn naam, weet Danny hoe hij de feestgangers een fantastische avond moet bezorgen. Een feest zonder Danny, dat ken nie …

Meer berichten