Richard Kemperman ontvangt uit handen van KNVB-ambassadeur Theo Aaldering een certificaat en speld. (foto: Peter Beekman)
Richard Kemperman ontvangt uit handen van KNVB-ambassadeur Theo Aaldering een certificaat en speld. (foto: Peter Beekman)

KNVB-onderscheiding voor bestuurslid DCS

  Sport

ZEVENAAR - Richard Kemperman, bestuurslid van sv DCS, is onderscheiden met de Zilveren Bondsspeld van de KNVB. De bondsspeld en het certificaat werd hem overhandigd door KNVB-ambassadeur Theo Aaldering. In november 2007 is hij begonnen als penningmeester en daarna heeft hij zich vanaf november 2008 vele jaren als voorzitter meer dan verdienstelijk gemaakt voor de vereniging.Vanuit een slechte financiële uitgangspositie heeft hij het gepresteerd om de vereniging weer financieel gezond te krijgen. Ook organisatorisch heeft hij de vereniging beter neergezet. Mede door de inzet van Richard is de vereniging gestaag gegroeid van circa zeshonderd leden naar momenteel bijna negenhonderd leden. Een aantal aantal andere zaken waar Richard veel energie in heeft gestoken en grote invloed op heeft gehad is de realisatie van de kunstgrasvelden op het sportpark Hengelder en de verbouwing en aanbouw van het clubhuis en kleedkamers van sv DCS. Naast deze uitstekende prestaties is Richard als ervaren clubbestuurder een voorbeeld en vraagbaak voor andere bestuursleden. In 2016 heeft Richard de voorzittershamer overgedragen en is hij momenteel nog penningmeester en sportief actief als KNVB scheidsrechter.

Meer berichten