Bezoekers snuffelen tussen uitgestalde spulletjes van de standhouders op de bazaar van S.D.Z.Z. (foto: Diana Edwards Fotografie)
Bezoekers snuffelen tussen uitgestalde spulletjes van de standhouders op de bazaar van S.D.Z.Z. (foto: Diana Edwards Fotografie) (Diana Edwards Fotografie)

Veel prijzen en sportief plezier bij de Bazaar en Penaltycup van S.D.Z.Z.

  Sport

ZEVENAAR - Het was weer gezellig druk op de jaarlijkse bazaar van S.D.Z.Z. Ruim voor de aanvang van deze groots opgezette rommelmarkt waren de standhouders met hun spulletjes aanwezig. Meer dan zeventig standhouders hadden ruim voor de opening om 11.00 uur hun plekje gevonden op en rondom het hoofdveld van de vereniging. Het toegestroomde publiek had ook dit jaar weer volop keus uit allerhande spullen, zoals boeken, platen en cd’s, audio en video, kunst en antiek en meubelen. Naast de rommelmarkt waren er tal van andere activiteiten zoals een grote loterij met mooie prijzen en een spectaculaire hoofdprijs. De winnaars van de hoofdprijs van de loterij mogen een minuut gratis winkelen bij Jumbo Heemskerk aan de Kampsingel en aan de van Oldenbarneveldtlaan in Zevenaar. Veel aandacht trok ook de mobiele bowlingbaan van Bowlingcentrum De Griethse Poort. In de kantine en op het terras was er een groot aanbod aan hapjes en drankjes. Tevens werd op deze zondagmiddag traditioneel de achtste editie van de Penaltycup gehouden, waar ook dit jaar weer ruim honderd kinderen aan mee hebben gedaan. Naast veel sportieve spelelementen, was er uiteraard ook weer de strijd om de grote Penalty-bokaal.

Meer berichten