Foto: Org Valencia Voetbalkamp

Valencia Voetbalkamp in Zevenaar

  Sport

Voor het vierde jaar in successie beleeft de jeugd van Zevenaar en omgeving deze zomervakantie de voetbalweek van hun leven. De Spaanse topclub Valencia CF stuurt trainers van haar jeugdopleiding naar SV DCS.

ZEVENAAR - Vorig seizoen hebben maar liefst dertien Spaanse jeugdtrainers van Valencia CF trainingen gegeven op verschillende locaties in Nederland en België. Guille Guerra (26), jeugdtrainer van de U8 van Valencia CF, verheugd zich op een nieuwe komst naar Nederland. “Vorig jaar ben ik acht weken in Nederland en België geweest. We hebben toen meer dan duizend kinderen kennis laten maken met de Methodology van de Valencia CF. Ik kijk erg uit om met die jonge voetballertjes weer aan de slag te gaan. Als laatste heeft Guerra ook nog een boodschap voor de kinderen. “Ik hoop jullie allemaal weer te zien bij het Valencia Voetbalkamp in jouw regio. Amunt Valencia!” Dennis Haveman, contactpersoon van de Valencia Voetbalkampen in Nederland en België, geeft aan erg content te zijn met de samenwerking tussen Valencia CF en SV DCS. “Vorig jaar waren de reacties van deelnemers en ouders heel positief. Wij zijn dan ook in het najaar van 2017 met het bestuur van SV DCS om tafel gaan zitten voor een nieuw Valencia Voetbalkamp in 2018. Binnen een week nadat de locatie online stond op onze website kwamen de eerste aanmeldingen al binnen. Dit is een compliment voor onze organisatie en trainers maar ook voor de partnerclub SV DCS en in het bijzonder haar vrijwilligers. Door al deze mensen wordt het evenement mogelijk gemaakt.

Maak kans op een weekend Valencia!
Alle deelnemers aan het Valencia Voetbalkamp maken kans op een voetbalreis naar Valencia. Per locatie in Nederland en België worden door de Valencia CF trainers de meest talentvolle spelers uitgenodigd voor een weekend Valencia. Als gast van Valencia CF gaan zij trainen op het trainingscomplex van Valencia CF, een wedstrijd en training van 1e team bekijken, een stadiontour in Estadio Mestalla en krijgen een Meet & Greet met de sterren van Valencia CF.

Alle informatie en aanmelden is mogelijk via valenciavoetbalkamp.nl.

Meer berichten