Logo zevenaarpost.nl


Patrick de Keijzer, Jerry Dellemann, Rik Pelgrim, Ronald Zwaan, Christiaan Willemsen, Henk Loos en Jan Leenders zijn onlangs in het zonnetje gezet. (foto: PR)
Patrick de Keijzer, Jerry Dellemann, Rik Pelgrim, Ronald Zwaan, Christiaan Willemsen, Henk Loos en Jan Leenders zijn onlangs in het zonnetje gezet. (foto: PR) (Foto: PR)

Jubilarissen bij GSV'38

  Sport

Tijdens de nieuwjaarsreceptie die onlangs werd gehouden in het clubhuis van GSV'38 zijn zeven leden van de Giesbeekse sportvereniging het zonnetje gezet.

GIESBEEK - De zeven leden die naar voren werden geroepen waren Patrick de Keijzer, Jerry Dellemann, Rik Pelgrim, Ronald Zwaan en Christiaan Willemsen zijn een ieder 25 jaar verbonden aan de club. Henk Loos en Jan Leenders hebben inmiddels een veertig jaar trouw lidmaatschap. De voorzitter van GSV'38 wist tot elke jubilaris een persoonlijk woordje te richten over het verleden en heden. Opvallend was wel dat bijna iedereen wel naast voetbal een nevenfunctie vervuld ten gunste voor de voetbalclub.

Stille kracht

Henk Loos was bijvoorbeeld, naast speler, de stille kracht achter de eerste opzet van de website van GSV'38, maar ook medeorganisator van het buurtvoetbal en de jeugdweekenden. Jan Leenders heeft als keeper, vaste supporter en leider van het eerste elftal zijn sporen nadrukkelijk kenbaar gemaakt en kijkt getrouw de verrichtingen van het eerste elftal. Hij heeft zelfs met een prachtige actiefoto de voorkant van een boek gehaald Een eeuw voetbal in Achterhoek en Liemers. De jubilarissen kregen allen uit handen van de voorzitter de traditionele speld die ter plekke werd opgeprikt. De jubilarissen kregen ook allemaal een bos bloemen en van het talrijk aanwezige publiek een enorm applaus.

gsv38.nl

Meer berichten
Shopbox