<p>Kunstwerk! zoekt enthousiaste vrijwilligers om onder andere kassadiensten te draaien in Het Musiater.</p>

Kunstwerk! zoekt enthousiaste vrijwilligers om onder andere kassadiensten te draaien in Het Musiater.

(foto: Liemers Kunstwerk!)
kunstwerk!

Kunstwerk! zoekt enthousiaste vrijwilligers

  Nieuwsflits

ZEVENAAR - In het najaar heropent het Liemers Museum. Het Musiater start in september ook weer met een nieuw theaterseizoen. Hiervoor is Kunstwerk! op zoek naar enthousiaste kassa- en baliemedewerkers voor Het Musiater, het Liemers Museum en het informatiepunt in de Turmac Cultuurfabriek.

van de redactie

Wat zijn de werkzaamheden voor deze nieuwe vrijwilligers? Je bent aanspreekpunt en ontvangt bezoekers. Doet de kaartverkoop van het museum en Het Musiater. Je verkoopt uit de museumwinkel en houdt de ruimte op orde. Je doet lichte suppoostwerkzaamheden. Toeristische informatie verstrekken over de Liemers. Informatie verstrekken over de activiteiten in de Turmac Cultuurfabriek (in samenwerking met de balie van de gemeente Zevenaar). 

Stressbestendig

Wat wordt er van de nieuwe vrijwilligers gevraagd? Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Communicatief en sociaal vaardig. Computervaardig. Stressbestendig in piekmomenten (maar ook goed tegen rustige momenten kunnen). Klant- en servicegericht en probleemoplossend ingesteld. Representatieve houding. Minimaal twee dagdelen per week beschikbaar.

‘Enthousiast geworden? Stuur je cv en korte motivatie uiterlijk 28 juli in’

Aanschuiven bij de voorstelling

Wat krijg je er voor terug? Een gezellig team. Werktijden in overleg (overdag, avond en/of weekend). Gratis toegang tot het museum. Lidmaatschap Bibliotheek. Eén keer per jaar een voorstelling naar keuze in Het Musiater. Na de theaterkassadienst kun je aanschuiven bij de voorstelling. 

Enthousiast geworden?

Het Liemers Museum en Het Musiater zijn onderdeel van Kunstwerk!. Het museum is gevestigd in de Turmac Cultuurfabriek en Het Musiater is gevestigd aan de Bommersheufsestraat 62. Je kunt, bij voorkeur, op beide locaties worden ingezet. Enthousiast geworden? Stuur je cv en korte motivatie uiterlijk 28 juli naar Matty van Dokkum via m.van.dokkum@liemerskunstwerk.nl of Silvia Wassink via s.wassink@liemerskunstwerk.nl.

liemerskunstwerk.nl/vacatures

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden