<p>De eerste editie van Samen Vissen betekende vooral veel samen genieten langs de waterkant.</p>

De eerste editie van Samen Vissen betekende vooral veel samen genieten langs de waterkant.

(foto: Toon Janssen)

Genieten langs de waterkant tijdens eerste Samen Vissen

  Nieuwsflits

Vanuit de hengelsportfederatie Midden Nederland en de HSV De Breuly heeft het project Samen Vissen in Zevenaar handen en voeten gekregen. Op woensdag 23 juni was er het eerste visuitje bij de vijver van park Rosorum met een aantal bewoners van Liemerije en een groep (oud-)leden en vrijwilligers van de HSV De Breuly.

van de redactie

ZEVENAAR - Het mooie weer, de frisse lucht, het kabbelende water, de voorbij zwemmende ganzen en de ruisende bomen op de achtergrond waren de ingrediënten voor een heerlijke visdag aan het water. Iedereen genoot zichtbaar.

‘Begeleiders en vrijwilligers, met name de buschauffeur, bedankt!’

Rietvoorn, blankvoorn, baars

Deskundige instructeurs van de visclub en federatie-instructeur Daisy Markerink hielpen de mensen bij het uitwerpen van de lijn en het vissen. Dit werd verrassend snel opgepakt, zelfs door deelnemers die nog nooit van hun leven hadden gevist. De vangsten waren niet slecht en vooral gevarieerd: rietvoorn, blankvoorn en baars vormden de hoofdmoot.

Bedankt!

Het bestuur van HSV De Breuly laat weten: “We hebben begrepen dat er na afloop nog een lekkerbekje, haring of kibbeling bij de plaatselijke visboer is gescoord. Het is de bedoeling dat we dit visuitje maandelijks op het programma zetten. Begeleiders en vrijwilligers, met name de buschauffeur, bedankt!”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden