<p>Dit jaar komt er weer gewoon een kermis in Zevenaar op de oude vertrouwde plek aan de Oude Doesburgseweg!</p>

Dit jaar komt er weer gewoon een kermis in Zevenaar op de oude vertrouwde plek aan de Oude Doesburgseweg!

(archieffoto: Jan Willems)

Net als vorig jaar: de Zevenaarse kermis gaat door

  Nieuwsflits

ZEVENAAR - Goed nieuws voor alle kermisliefhebbers uit Zevenaar (en omgeving): de Zevenaarse kermis gaat door!

 van de redactie

De gemeente Zevenaar liet donderdagmiddag op hun Facebookpagina weten: “Het heeft even geduurd, er moest veel geregeld worden. Maar we hebben een definitieve ‘go’. Van vrijdag 2 juli tot en met dinsdag 6 juli is de kermis in Zevenaar. De attracties staan op de oude vertrouwde plek, op de parkeerplaats aan de Oude Doesburgseweg.”

‘Het heeft even geduurd, er moest veel geregeld worden. Maar we hebben een definitieve ‘go’’

Hart van Nederland 

Vorig jaar was het ook lange tijd spannend of de Zevenaarse kermis door zou gaan. Dat bleek echter het geval te zijn en aangezien de Zevenaarse kermis toen de eerste kermis na de lockdown was, leverde het media-aandacht op van onder andere het Jeugdjournaal en Hart van Nederland. Overigens haalde de kermis vorig jaar ook om een andere reden het nieuws. Groepen jongeren hadden andere intenties tijdens de kermis en dat leverde ongeregeldheden op. De kermis werd op maandagavond vroegtijdig ontruimd en iedereen werd verzocht om naar huis te gaan.

Coronaproof

Er was ook positiever nieuws te melden rondom de kermis: veertien dagen na de kermis bleek er geen enkele coronabesmetting te zijn bijgekomen in Zevenaar. Het bewijs dat een kermis coronaproof kan draaien.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden