<p>Honderdvijftig kinderen kregen les van Vites!</p>

Honderdvijftig kinderen kregen les van Vites!

(foto: PR)

Vitesse-clinic bij OBW is een groot succes

  Nieuwsflits

ZEVENAAR - Zondag 6 juni kreeg OBW bezoek van jeugdtrainers van Vitesse. Het was heerlijk voetbalweer, dus zowel spelers als trainers hadden er veel zin in. Het team met Vitesse-trainers, onder leiding van Kees van Buren, gaf een clinic voor de jeugdelftallen, waar ongeveer honderdvijftig kinderen aan deelgenomen hebben. Ruim dertig kaderleden hebben dit mede mogelijk gemaakt; een prachtig bewijs dat OBW een club in beweging is!

van de redactie

De kleuters tot en met JO9 waren het eerst aan de beurt. Ze deden hun uiterste best bij de oefeningen die waren uitgezet. Daarbij hielden de trainers goed rekening met de verschillen in leeftijd en niveau.

“Vonden jullie het leuk?” Het enthousiaste antwoord van de kinderen was in de wijde omgeving goed te horen 

 Bruikbare tips 

In het tweede blok was JO10 tot en met JO13 aan de beurt. Ook zij kregen tips om hun voetbalvaardigheden nog meer te verbeteren. Tijdens het begeleiden van de groepen hadden de OBW-trainers de kans om te observeren, vragen te stellen en ideeën op te doen voor trainingsvormen voor hun groep. De Vitesse-trainers gaven bruikbare tips, bijvoorbeeld om de spelers bij elke oefening eerst op één vaardigheid te laten concentreren om die goed uit te voeren.

Samenwerking 

Na afloop van de clinic was er een lekker ijsje voor de kinderen, die ook nog verrast werden met een heuse Vitesse vlag. De trainers stelden als slotvraag: “Vonden jullie het leuk?” Het enthousiaste antwoord van de kinderen was in de wijde omgeving goed te horen. Het was een sportieve en leerzame dag voor zowel spelers als kader. In de toekomst kunnen we nog meer activiteiten verwachten die voortkomen uit de samenwerking met Vitesse.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden