<p>Marco Borsato stak afgelopen zaterdag ook de handen uit de mouwen tijdens het feestje ter ere van het vijfjarig bestaan van Brownies&downieS</p>

Marco Borsato stak afgelopen zaterdag ook de handen uit de mouwen tijdens het feestje ter ere van het vijfjarig bestaan van Brownies&downieS

(foto: IDC)

Marco Borsato bezoekt jarige Brownies&downieS

  Nieuwsflits

ZEVENAAR - Brownies&downieS heeft zaterdag feest gevierd met onder andere Marco Borsato! Op 1 juni 2016 openden zij hun deuren in Zevenaar. Een plek waar mensen met een beperking een volwaardige plek in de maatschappij hebben. Participeren in de samenleving, noemen ze dat met een mooi woord.

van de redactie

Een werkplek met echte gasten, lieve collega’s en superleuke personeelsuitjes. Een plek waar ze zich kunnen ontwikkelen, op zowel persoonlijk als op sociaal vlak. Naast het feit dat zij hun vijfjarig bestaan mochten vieren was er nog een reden voor een feestje. Na een onzekere periode van bijna negen maanden gedwongen sluiting zijn ze dankbaar dat ze nog overeind staan. Het zou jammer zijn dat al het werk en ploeteren teniet zou worden gedaan. Maar gelukkig hebben ze het overleefd. En dat werd gevierd, en wel op een zeer bijzondere manier. Dat werd zaterdag wel op een heel bijzondere manier gevierd. Niemand minder dan Marco Borsato, Rolf Sanchez en John Ewbank kwamen langs om hen een hart onder de riem te steken. 

‘Het is knetterhard werken, ook voor onze bijzondere medewerkers’

Hef je glas

Speciaal voor de horeca heeft het drietal het nummer Hef je glas uitgebracht om alle ondernemers een extra boost te geven bij de doorstart van de horeca. “Het was een feestje met veel lieve mensen, een enorme verrassing voor alle aanwezigen. Er zullen er nog veel meer volgen”, zegt Ralph. Hij en zijn vrouw Dianne maken veel uren om hun zaak draaiend te houden. “Het is knetterhard werken, ook voor onze bijzondere medewerkers, maar er zal ook geld moeten worden verdiend, om dit soort activiteiten te kunnen bekostigen.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden