<p>Filmhuis Zevenaar is nu nog leeg, maar zodra er weer bezoekers mogen komen zijn er vrijwilligers nodig.</p>

Filmhuis Zevenaar is nu nog leeg, maar zodra er weer bezoekers mogen komen zijn er vrijwilligers nodig.

(foto: PR)
filmhuis zevenaar

Filmhuis Zevenaar zoekt vrijwilligers

  Nieuwsflits

ZEVENAAR - Het is bijna zover, Filmhuis Zevenaar mag binnenkort haar deuren weer openen. Dat kan niet zonder de tomeloze inzet van de vrijwilligers. Circa zeventig medewerkers zorgen ervoor dat de voorstellingen goed verlopen, dat je aan de kassavriendelijk te woord wordt gestaan en begeleid wordt naar je plaats in één van de twee filmzalen.

van de redactie

Daarnaast draagt iedereen bij aan de overige werkzaamheden binnen het filmhuis, van techniek, PR, tot het selecteren van de juiste films. Draag je het filmhuis een warm hart toe? Heb je wel eens met de gedachte gespeeld om je aan te melden als vrijwilliger, maar is het er niet van gekomen? Grijp dan nu je kans! Filmhuis Zevenaar is namelijk op zoek naar operators en gastheren/gastvrouwen. Je wordt opgeleid, zodat je zowel met kennis als plezier je taak uit kunt voeren. Je krijgt ook nog veel gezellige collega’s en als klap op de vuurpijl mag je voortaan gratis naar de film!

‘Je krijgt ook nog veel gezellige collega’s en als klap op de vuurpijl mag je voortaan gratis naar de film!’

Enthousiast geworden?

Enthousiast geworden en heb je tweewekelijks een dagdeel tijd om je in te zetten voor Filmhuis Zevenaar? Stuur dan een mail met je naam, adres en woonplaats, motivatie, beschikbare dagdelen en eventuele organisatorische of technische kwaliteiten naar meno@filmhuiszevenaar.nl. Je krijgt altijd een reactie en wellicht hoor jij binnenkort bij het Filmhuis Zevenaar-team.

filmhuiszevenaar.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden