<p>Heico Harmsen is één van de brandweerlieden van Brandweer Pannerden. Hij is op zoek naar nieuwe collega's.</p>

Heico Harmsen is één van de brandweerlieden van Brandweer Pannerden. Hij is op zoek naar nieuwe collega's.

Foto: (foto: Veiligheidsregio Gelderland-Midden)

Brandweer zoekt versterking

  Nieuwsflits

PANNERDEN - Brandweer Pannerden is op zoek naar versterking. Alleen dan kunnen ze voor de veiligheid van Pannerden blijven zorgen.

van de redactie

Momenteel bestaat Brandweer Pannerden uit vijftien personen. Naar wie zijn op zoek? “Naar mensen tussen de achttien en 45 jaar oud, die wonen en/of werken in Pannerden.” Heico Harmsen is één van de brandweerlieden uit Pannerden. Hij is in het dagelijks leven beveiliger in het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem. Sporten is een van zijn hobby’s. “Fit zijn en blijven in mijn beroep en als brandweerman vind ik heel belangrijk. Brandweerman maar zeker ook beveiliger zijn, betekent voor mij met passie en plezier mijn vak uitoefenen. Altijd klaarstaan voor de medemens, in voor- en tegenspoed.” 

‘Je komt bij een gemotiveerd team dat op elkaar is ingespeeld. Samen helpen we mens én dier’

Dankbare taak

Ploegcommandant Bert van Schip belooft dat de brandweer geen doorsneehobby is. “Je komt bij een gemotiveerd team dat op elkaar is ingespeeld. Samen helpen we mens én dier. Een dankbare en verantwoordelijke taak. We verzorgen ook de brandweerdag bij de kindervakantiespelen en geven voorlichting over brand aan groepen zoals de seniorenvereniging. Het werk dat we doen is moeilijker of niet meer mogelijk zonder nieuwe collega’s. We hebben je hard nodig!” Ploegcommandant Bert van Schip vertelt je graag meer over het brandweervak! Je kunt hem appen/bellen via 06 - 1245 0219. Of stuur een privébericht naar de Facebook- of Instagrampagina van Brandweer Pannerden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden