<p>Roué Verveer komt 23 september met zijn negende voorstelling Zo Goed Als Nieuw naar Het Musiater.</p>

Roué Verveer komt 23 september met zijn negende voorstelling Zo Goed Als Nieuw naar Het Musiater.

Foto: (foto: Raul Neijhorst)
Liemers Kunstwerk!

Het nieuwe seizoen van Het Musiater staat online

  Nieuwsflits

ZEVENAAR - Heb je ook weer zo’n zin in een avondje theater? Vanaf nu is het weer mogelijk om online kaarten voor voorstellingen in Het Musiater te bestellen. Wat dacht je van de grappige anekdotes van Roué Verveer, de mannen van Op sterk Water met hun hilarische muzikale improvisaties of The Story of Simon & Garfunkel met prachtige muziek vertelt door Joost Botman en Niels van der Gulik.

van de redactie

Als kers op de taart vieren Oscar, Renzo en Mara Kazàn hun 25-jarig jubileum in Zevenaar. Ze komen met een magisch spektakel voor het hele gezin naar Het Musiater! Kijk voor het volledige programma op de onderstaande website van Het Musiater. Hieronder alvast een greep uit enkele voorstelling die op stapel staan.

‘’Geen avond is hetzelfde, altijd uniek en van hoog niveau!’

Roué Verveer

Optimistisch, vrolijk, diepzinnig en hilarisch! Roué Verveer is de cabaretier die nergens problemen inziet, hier grappen over maakt en daar elke zaal mee plat speelt. Aankomend seizoen gaat Roué het theater in met alweer zijn negende voorstelling. Zo Goed Als Nieuw staat uiteraard weer helemaal bol van de grappen! Koop je kaarten en zet je schrap voor vlijmscherpe humor en genadeloze zelfspot! Alvast warmdraaien? Beluister de eerdere shows van Roué Verveer op Spotify!

Donderdag 23 september 2021
Aanvang: 20.15 uur
Prijs € 24,50

Op Sterk Water

De mannen van Op Sterk Water zijn dé toonaangevende en grappigste improvisatiecabaretiers van Nederland. Hilarische en muzikale improvisaties volgen elkaar in rap tempo op. Geen avond is hetzelfde, altijd uniek en van hoog niveau! In hun nieuwe voorstelling In Space gaat Op Sterk Water verder dan ooit. Met de aarde aan de rand van de afgrond ligt de toekomst buiten de dampkring. Vier mannen in een ruimteschip, een spannende reis en een onbekende bestemming. Als je zo ver weg gaat, komt het ineens wel heel dichtbij ...

Zaterdag 25 september 2021
Aanvang: 20.15 uur
Prijs € 18,50

Liften 2

Na het succesvolle Liften bundelen, achter tralies, Tooske Ragas, Joke de Kruijf en Marleen van der Loo hun krachten in Liften 2: Celdeling. Hilarische situaties, ontroerende momenten en vlijmscherpe onderwerpen volgen elkaar in hoog tempo op. Liften 2: Celdeling is een krachtige feelgoodkomedie met prachtige liedjes. Het is de ultieme escape waarbij jouw lachrimpels zeker gelift zullen worden.

Vrijdag 15 oktober 2021
Aanvang: 20.15 uur

Prijs: € 24,50

Magic Unlimited

In deze jubileumshow vieren Oscar, Renzo en Mara Kazàn het 25-jarig bestaan van Magic Unlimited. Tijdens dit magische spektakel passeren alle top-acts van de afgelopen jaren de revue. Aangevuld met spectaculaire, nog nooit eerder vertoonde illusies, belooft het een spetterende voorstelling vol hoogtepunten te worden die de hele familie nog lang bijblijft.

Zaterdag 16 oktober 2021
Aanvang: 19.00 uur
Prijs € 24,50/kinderen € 19,50

Het volledige programma

Het volledige programma voor het aankomende seizoen van Het Musiater is te vinden op de onderstaande website.

liemerskunstwerk.nl/het_musiater

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden