<p>Van links naar rechts Robert Polman, Theo Gijsberts, Randy Sch&uuml;kmann en Werner Takke&nbsp;</p>

Van links naar rechts Robert Polman, Theo Gijsberts, Randy Schükmann en Werner Takke 

(foto: Ab Hendriks)

Deel van de collecte voor G-team van DCS

  Nieuwsflits

ZEVENAAR/BABBERICH - De opbrengst van de collecte Fonds Gehandicaptensport bedraagt € 1.973,96. Dit bedrag is volgens Robert Polman, collectewijkhoofd, min of meer de helft van de opbrengst van voorgaande jaren, omdat door de coronacrisis veel minder collectanten gelopen hebben. 

door Ab Hendriks

Daarnaast hebben zij brievenbuskaarten rondgebracht waarop stond hoe door middel van de QR-code, of via de bank, het Fonds Gehandicapten gesponsord kon worden.”.

‘Wij zijn blij dat een gedeelte van de opbrengst naar de G-afdeling van DCS gaat’

 Blij

Theo Gijsberts is plaatselijk collectecoördinator én begeleider bij het G-voetbal van DCS. “Wij zijn blij dat een gedeelte van de opbrengst naar de G-afdeling van DCS gaat. De rest van de opbrengst van de collecte besteedt het landelijke Fonds Gehandicaptensport aan gehandicapten, zodat zij meerdere takken van sport kunnen beleven. Wij nemen aan dat wij volgend jaar na de coronacrisis meer collectanten kunnen inschrijven!” 

Meer collectanten

Robert Polman: “We hebben voor 2022 meer collectanten nodig, omdat in Zevenaar en Babberich te veel plekken zijn waar niet gecollecteerd wordt. Ik doe graag een oproep aan mensen die willen collecteren. Het kost een paar avonden per jaar.” Aanmelden kan via 06 - 183 27 310 of via de mail: theo.gijsberts@hetnet.nl. Randy Schükkmann, de G-trainer, roept nieuwe G-voetballers op zich te melden bij DCS. “Wij hebben nu een anderhalf team. Nieuwe leden zijn welkom!” 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden