<p>&ldquo;Welkom terug in ons stadshart&rdquo;, klinkt het vanaf woensdag 28 april in de winkelstraten en op de terrassen van Zevenaar.</p>

“Welkom terug in ons stadshart”, klinkt het vanaf woensdag 28 april in de winkelstraten en op de terrassen van Zevenaar.

(foto: Joy Rebers)

Centrum van Zevenaar maakt zich op voor een Welkom terug!

  Nieuwsflits

ZEVENAAR - Het nieuws had afgelopen dinsdag niet mooier kunnen zijn: de winkels en terrasjes mogen vanaf woensdag 28 april weer deels open. De ondernemers van het stadshart van Zevenaar bereiden zich voor op een heus Welkom terug.

van de redactie

Vier maanden zijn de winkels en horeca dicht geweest. Winkelen op afspraak of een koffie-to-go was inmiddels het nieuwe normaal geworden. Maar vanaf 28 april 2021 keren ‘winkelen’ en ‘terrasje pakken’ weer terug in ons vocabulaire. De ondernemers in het centrum van Zevenaar kunnen nauwelijks wachten totdat het zover is en hopen hun klanten snel weer ‘gewoon’ te kunnen begroeten. Ze bereiden zich dan ook voor op een warm welkom in het stadshart. Volg Facebook voor de aankondigingen of kom vanaf 28 april 2021 gewoon naar het centrum.


Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden