<p>Filmhuis Zevenaar houdt vanaf april twee keer per maand een drive-in bioscoop!&nbsp;</p>

Filmhuis Zevenaar houdt vanaf april twee keer per maand een drive-in bioscoop! 

(foto: Filmhuis Zevenaar)

Filmhuis Zevenaar start met drive-in bioscoop

  Nieuwsflits

ZEVENAAR - De lockdown duurt te lang en daarom heeft Filmhuis Zevenaar besloten om de Cultuurhal van de Turmac Cultuurfabriek om te toveren tot een drive-in bioscoop, om zo het publiek toch van mooie films te kunnen laten genieten. 

van de redactie

Vanaf april zal er elke eerste en derde donderdag van de maand een arthouse film worden vertoond. De titel van de film blijft nog even geheim en wordt via social media bekend gemaakt. Uiteraard staat de veiligheid voorop. Voor de persoon die het snelst reserveert is een gratis toegangskaart beschikbaar ter waarde van € 15,00.

Veiligheid staat voorop

De drive-in is volledig volgens de richtlijnen van de overheid en het RIVM ingericht en niks is aan het toeval overgelaten. De bezoekers blijven in hun eigen auto zitten. Wel is het mogelijk gebruik te maken van het toilet.

Logistiek

De auto’s kunnen via de achterzijde van de Turmac Cultuurfabriek naar binnen. Hier staat een gastvrouw de gasten op te wachten, de toegangskaart wordt gecontroleerd waarna men de auto begeleidt naar een aangewezen parkeervak in de Cultuurhal. Er is plek voor twintig auto’s en per auto mogen er maximaal vier personen inzitten.

Drankjes, popcorn en snacks

Drankjes, popcorn en snacks worden op veilige afstand aangeboden en kunnen per pin contactloos worden afgerekend. Kaartjes kosten € 15,00 per auto kunnen worden gereserveerd via antwoord@filmhuiszevenaar.nl. Meer informatie is terug te vinden op onderstaande website.

filmhuiszevenaar.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden