‘Een kaartje of tekening voor bewoners De Beuk’


<p>Op afdeling De Beuk van Liemerije Zevenaar is een corona-uitbraak. Om bewoners een hart onder de riem te steken kun je een kaartje sturen of een tekening maken.</p>

Op afdeling De Beuk van Liemerije Zevenaar is een corona-uitbraak. Om bewoners een hart onder de riem te steken kun je een kaartje sturen of een tekening maken.

(Archieffoto: Liemerije )

‘Een kaartje of tekening voor bewoners De Beuk’

  Nieuwsflits

ZEVENAAR - Diverse bewoners en medewerkers van verpleeghuis Liemerije in Zevenaar zijn besmet met het coronavirus. Alle besmettingen zijn op één afdeling. De bewoners hadden net hun eerste prik tegen het virus gehad en een groot deel van de medewerkers was ook gevaccineerd.

van de redactie

Sonja Knoef-Derksen werkt op afdeling De Beuk van Liemerije in Zevenaar. Helaas heeft corona hier dus toegeslagen. Toch zit Sonja niet bij de pakken neer en benaderde Zevenaar Post of onze lezers voor een lichtpuntje kunnen zorgen.

‘Een kaartje of een tekening zou hen plezier doen’

Kwetsbaar

Zij laat weten: “Alle bewoners moeten op hun kamer blijven. Ze mogen wel bezoek ontvangen, maar bezoek is zelf soms ook kwetsbaar of woont verder weg. Ik wil vragen, voor de bewoners, om een lichtpuntje in de dag. Een kaartje of een tekening zou hen plezier doen. Vanwege privacy mag ik hun namen niet geven, maar we zullen de inkomende post naar evenredigheid verdelen. Namens alle bewoners alvast hartelijk dank voor de kaartjes en tekeningen!”

Kaartjes en tekeningen

Kaartjes of tekeningen kunnen gestuurd worden naar: Liemerije Zevenaar (Afdeling De Beuk), Hunneveldseweg 12, 6903 in ZN Zevenaar.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Meest gelezen