Abstracte schilderijen in plaats van wenkbrauwen


<p>Shiela Pelkman maakt momenteel geen permanente wenkbrauwen, maar abstracte schilderijen.&nbsp;</p>

Shiela Pelkman maakt momenteel geen permanente wenkbrauwen, maar abstracte schilderijen. 

(Foto: PR)

Abstracte schilderijen in plaats van wenkbrauwen

  Nieuwsflits

ZEVENAAR - De huidige harde lockdown is gisteren verlengd tot minimaal 2 maart aanstaande. Voor niet-essentiële winkels is er een beetje ruimte gekomen, omdat zij binnenkort open mogen voor het afhalen van bestellingen aan de deur.

van de redactie

Voor de niet-essentiële winkels was er dus wat goed nieuws, maar bijvoorbeeld horeca en de praktijken van niet-essentiële contactberoepen blijven gesloten.

Tweede keer thuis

Eén van die ondernemers die voorlopig nog niet aan de slag mag is Shiela Pelkman van Whataboutbrows. Zij laat weten: “Ik huur sinds mei vorig jaar een leuke ruimte in Ondernemerscentrum de Pelikaan, waar ik dames van permanente wenkbrauwen voorzie. Helaas is dit een niet-essentieel contactberoep en zit ik voor de tweede keer tijdens de coronapandemie thuis.”

‘In plaats van dat ik iemand gezicht mooi maak, fleur ik nu iemands huis op!’

Huis opfleuren

“Er zijn weinig alternatieven wat ik mijn klanten kan bieden, dus ben ik een hele andere kant opgegaan. Mijn salon is nu een tijdelijk atelier en misschien wel een blijvende, waar ik met plezier abstracte schilderijen maak. Dus in plaats van dat ik iemand gezicht mooi maak, fleur ik nu iemands huis op!”

Jouw verhaal

Heb jij ook het roer omgegooid tijdens deze coronapandemie? Stuur jouw verhaal in via onze onderstaande website of mail naar redactie.zp@dpgmedia.nl.

zevenaarpost.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Meest gelezen