Overval Coop Zevenaar blijkt brutale diefstal


<p>Bij Coop Zevenaar werd zaterdagavond door een vrouw uit Didam een brutale winkeldiefstal gepleegd. (foto: Danny van der Kracht)&nbsp;</p>

Bij Coop Zevenaar werd zaterdagavond door een vrouw uit Didam een brutale winkeldiefstal gepleegd. (foto: Danny van der Kracht) 

Overval Coop Zevenaar blijkt brutale diefstal

  Nieuwsflits

Zaterdagavond werd even na half acht een een Burgernetbericht verstuurd waarin werd opgeroepen om uit te kijken naar twee verdachten die Coop Zevenaar mogelijk zouden hebben overvallen. Naar nu bekend is geworden blijkt het niet om een overval, maar een brutale diefstal te gaan.

van de redactie

ZEVENAAR/DIDAM - Via diverse socialmediakanalen werd ook gesproken over een overval. Toen de politie eenmaal ter plaatste was bleek het niet om een overval, maar een winkeldiefstal te gaan. Rond half acht ‘s avonds had een vrouw uit Didam de supermarkt aan het Masiusplein met een grote tas boodschappen verlaten, zonder af te rekenen.

Handgemeen

Tijdens haar vlucht kwam het tot een handgemeen tussen haar en een medewerker van de Coop die de vrouw achtervolgde. Na het versturen van een Burgernetbericht kon de vrouw, samen met een andere verdachte, al vrij snel door de politie worden aangehouden.

4.600 Burgernetters

Naderhand werd door Burgernet aangegeven dat het bericht naar meer dan 4.600 Burgernetters was verstuurd. Burgernet bedankte alle Burgernetters hartelijk voor het meekijken naar de verdachten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Meest gelezen