Erelid van SV Babberich Wim Messing (102) overleden


<p>Levensgenieter en bekende inwoner van Babberich Wim Messing is op 102-jarige leeftijd overleden. (foto: PR)&nbsp;</p>

Levensgenieter en bekende inwoner van Babberich Wim Messing is op 102-jarige leeftijd overleden. (foto: PR) 

Erelid van SV Babberich Wim Messing (102) overleden

  Nieuwsflits

Wim Messing is overleden. Hij was in Babberich én buiten het dorp een bekende persoonlijkheid. Naast het runnen van een eigen café én kapperszaak was voetballen ook zijn lust en zijn leven. Hij werd zelfs benoemd tot erelid van SV Babberich.

van de redactie 

BABBERICH - Willy van Dinther, voorzitter van de Dorpsraad Babberich, laat weten: “Ons bereikte het droevige bericht van het overlijden van onze (oud-)plaatsgenoot Wim Messing op de gezegende leeftijd van 102 jaar. Iedereen in ons dorp en omgeving kent Wim: een markante, gerespecteerde en geliefde man met zijn kapperszaak en het café en zalencentrum Kloosterzicht als levenswerk.”

“Zijn levenshobby’s waren voetbalvereniging SV Babberich en zijn camper. De eeuwige vrijgezel genoot van het werk in zijn kapperszaak en café. De sociale contacten waren voor hem de vitaminen. In beide zaken was het altijd druk en hij leidde de beide zaken tegelijk én op zijn eigen bekende manier. Vertrouwend, maar weloplettend. Zijn café was jarenlang het clubhuis van zijn geliefde SV Babberich. De voetbalvereniging was alles voor hem. Hij was secretaris/bestuurder van 1963 tot 1984, gezichtsbepalend doch bescheiden en liever op achtergrond voor de vereniging. Hij zag zijn club naar grote hoogte stijgen.”

“Vanaf zijn zeventigste levensjaar ging Wim genieten met zijn camper van vaak verre tochten naar prachtige plaatsen en streken. Dit heeft hij tot in zijn negentigste levensjaren volgehouden. Wim, een bedachtzame, joviale man die heeft genoten van het leven. Het laatste jaar ging het moeilijker, maar hij bleef uitkijken naar zijn familie en vrienden die hem trouw bezochten. Dat deed hem erg goed en zo kon hij ook al het nieuws over zijn zo geliefde Babberich vernemen. De herinnering aan Wim en aan zijn werk en hobby’s zijn voor ons blijvend.”

SV Babberich staat ook stil bij het overlijden van Wim. Op hun internetsite staat een uitgebreid in memoriam over Wim en zijn voetbalcarrière bij de club.

svbabberich.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Meest gelezen