Al jaren oliebollen voor Voedselbank Zevenaar


<p>Rick van der Vorst schenkt ook dit jaar weer honderden versgebakken oliebollen aan Voedselbank Zevenaar. (foto: PR)</p>

Rick van der Vorst schenkt ook dit jaar weer honderden versgebakken oliebollen aan Voedselbank Zevenaar. (foto: PR)

Al jaren oliebollen voor Voedselbank Zevenaar

  Nieuwsflits

van de redactie

Al jaren biedt de oliebollenkraam op Muldershof in het centrum van Zevenaar oliebollen aan bij de Zevenaarse voedselbank. Dat is dit jaar niet anders.

ZEVENAAR - “Het is een moeilijke tijd voor velen. Voor ons is het ook een rare tijd, maar wie zouden wij zijn als we juist nu de mensen die het kunnen gebruiken niet zouden steunen?”, zegt eigenaar Rick van der Vorst terwijl hij het vorkje in de oliebollen prikt en vervolgt met de vraag: “Wilt u daar wat poedersuiker bij?”. De oliebollenkraam zit al jaren in de familie. Hij is al vijftig jaar te vinden in het centrum van Zevenaar, waarvan de laatste jaren op Muldershof. Sinds een jaar of negen schenken ze cadeaubonnen aan de voedselbank. Met deze bonnen kunnen de mensen de kraam bezoeken en ontvangen ze vers gebakken oliebollen gratis. Zo kunnen ook de mensen die het met minder moeten doen genieten van de heerlijke oliebollen, die horen bij het najaar. “We doen graag wat extra’s voor de mensen in Zevenaar. We geven daarom geen overgebleven oliebollen weg, maar vers gebakken oliebollen, zoals dat hoort bij het najaar en onze kraam.” Al hoopt Rick dat er snel afgeteld mag worden naar 2021, hij heeft besloten om een extra verkooppunt bij de kleine Jumbo aan de Van Oldenbarneveldtlaan te openen. Zo kan heel Zevenaar genieten van al het lekkers.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden