<p>Joop le Blanc is &eacute;&eacute;n van de vrijwilligers die twaalf en een half jaar achter de bar van het Bewonerscaf&eacute; staat. (foto&#39;s: PR)</p>

Joop le Blanc is één van de vrijwilligers die twaalf en een half jaar achter de bar van het Bewonerscafé staat. (foto's: PR)

Liemerije huldigt zeven vrijwilligers

  Nieuwsflits

van de redactie

ZEVENAAR - Onlangs zijn zeven vrijwilligers van het Bewonerscafé van Liemerije in Zevenaar gehuldigd voor hun trouwe inzet als vrijwilliger. Deze vrijwilligers maken onderdeel uit van een team vrijwilligers, die er zeven dagen in de week voor zorgen dat het café open is voor de bewoners. In het café komen de bewoners samen met hun familie om daar te genieten van een kopje koffie met gebak en een drankje. De vrijwilligers doen allemaal hun uiterste best om het iedereen naar hun zin te maken. Een praatje maken of samen een spelletje doen hoort daar allemaal bij. Velen bouwen zo een band op met de vaste gasten die het café bezoeken. De jubilarissen maken onderdeel uit van een team vrijwilligers van 38 personen. Helaas is het café al sinds afgelopen maart gesloten, omdat de ruimte te klein is om de anderhalve meter te kunnen waarborgen. Liemerije betreurt dit enorm, maar is erg trots op het feit dat ze altijd kunnen rekenen op deze groep trouwe vrijwilligers. Uit handen van coördinator Helga Arends ontving iedereen een orchidee en een cadeaubon. Niet op de foto staan Berend de Vries en Rein van der Kracht die allebei twaalf en een half jaar vrijwilliger zijn.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden