Relatiecoach Chris Zwerver is de spreker tijdens de interactieve thema-avond Kanker en je relatie. De avond wordt gehouden in het foyer van Het Musiater. (foto: PR)
Relatiecoach Chris Zwerver is de spreker tijdens de interactieve thema-avond Kanker en je relatie. De avond wordt gehouden in het foyer van Het Musiater. (foto: PR)

Informatieve thema-avond Kanker en je relatie

  Nieuwsflits

van de redactie

Het Braamhuis houdt op dinsdag 6 oktober een interactieve informatieavond over de invloed van kanker op je relatie. Deze activiteit vindt plaats in de foyer van Het Musiater aan de Bommersheufsestraat en begint om 19.30 uur. Spreker op deze avond is Kees Zwerver.

ZEVENAAR - “Toen de ziekte ons huis in kwam, verdween onze liefde door de voordeur.” Kanker is een ziekte waar helaas veel mensen mee te maken krijgen. Je moet omgaan met het feit dat jij of je partner kanker hebt of hebt gehad. Daarnaast moeten waarschijnlijk behandelingen worden ondergaan, die lichamelijke en geestelijke gevolgen hebben. Hierdoor kan ook je (intieme) relatie beïnvloed worden.

Zorgen over relatie

Onderzoek geeft aan dat 38% van de stellen die met kanker te maken krijgt zich zorgen maakt over de relatie. 67% geeft aan dat de intimiteit en seksualiteit slechter is geworden. Vaak gaat het om moeilijk bespreekbare onderwerpen, hoe sterk de band met je partner ook is. Hoe ga je daarmee om?

Relatiecoach bij kanker

Spreker deze avond is Chris Zwerver, relatiecoach bij kanker. Hij vertelt tijdens deze avond over wat je kan doen om met elkaar in gesprek te (blijven) gaan, maar ook over tegen welke problemen en onderwerpen je kunt aanlopen en hoe je daar samen mee kunt omgaan. Na de inleiding van Chris wordt er met elkaar gesproken over wat je kan doen, wat je kan helpen als de gevolgen van kanker invloed krijgen of hebben op je relatie of op je seksleven.

Intiem karakter

Vanwege het intieme karakter van het onderwerp wordt het een gesprek in informele sfeer. Er is daardoor plaats voor een beperkt aantal personen. Inloop in Het Musiater vanaf 19.15 uur. Voor deelname aan een thema-avond kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen naar activiteitenbraamhuis@gmail.com. Vermeld in deze email om welke thema-avond het gaat, jouw naam, jouw adres, e-mailadres en telefoonnummer.

van de redactie

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden