Tijdens het Grote Liemersfeest zou onder andere dj Yves Eaux een show geven. (foto: Elena Jarova)
Tijdens het Grote Liemersfeest zou onder andere dj Yves Eaux een show geven. (foto: Elena Jarova) (Foto: )

Het Grote Liemersfeest wordt uitgesteld

  Nieuwsflits

van de redactie

ZEVENAAR - Het Grote Liemersfeest met onder andere dj Yves Eaux en Paul Hutchinson uit Ibiza, dat gepland staat op zaterdag 21 november aanstaande in De Griethse Poort, wordt uitgesteld. Gezien de geldende restricties van het RIVM en de aard van het evenement acht de organisatie het niet mogelijk het event op deze datum doorgang te laten vinden.

“Een aangepast programma met bijvoorbeeld lange tafels gaat op Het Grote Liemersfeest natuurlijk niet werken. Mensen willen dansen en elkaar ontmoeten. Zeker in onze gezellige regio”, aldus Hans Schiessl, namens de organisatie. “Het is best jammer dat we het nu nog geen doorgang kunnen laten vinden. We hebben er samen met De Griethse Poort, de sponsors en ons hele team al veel tijd en geld in zitten. Maar het is niet anders. Ons motto is dan ook: “we doen het goed, of we doen het later”. Het Grote Liemersfeest wil 25-plussers in een ontspannen sfeer met elkaar verbinden en dat gaat gewoon nog niet. Ik zie mezelf al op het podium moeten klimmen tijdens het optreden van bijvoorbeeld dj Yves Eaux en vragen of al het dansende publiek weer wil gaan zitten. Dat gaat natuurlijk echt niet werken. Gelukkig wordt het initiatief zeer goed gedragen en wordt het echt een feest van de hele regio. Ook laat het bedrijfsleven het niet afweten. Zij staan in de rij om zich te verbinden als sponsor en dat wil in deze tijd natuurlijk ook wel wat zeggen.”

De kaarten die al verkocht zijn blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum die later dit jaar wordt bekend gemaakt.  Het Grote Liemersfeest is het 25+ dansfeest van De Liemers en omstreken en richt zich op bezoekers uit Oost-Nederland.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden