<p>Rick van der Vorst.&nbsp;</p>

Rick van der Vorst. 

(

Foto:  Danny van der Kracht 

)

Vorstelijke oliebollen in Zevenaar

  Nieuwsflits

van de redactie

“Mag ik van u tien oliebollen”, klinkt het weer vertrouwd bij Muldershof in Zevenaar waar Apeldoorner Rick van der Vorst traditioneel zijn oliebollenkraam heeft gestationeerd. “Jazeker, wilt u er wat poedersuiker bij.”

ZEVENAAR - “Dit is eigenlijk een paar weken eerder dan gebruikelijk”, schetst Van der Vorst. “Omdat ons seizoen met kermissen en evenementen door corona helemaal is gecanceld, hebben we ook een half jaar geen inkomsten gehad. Van de gemeente Zevenaar mogen we nu een paar weken eerder beginnen met de verkoop, de vergunning is binnen.”

En daar is de ondernemer blij mee. “Ik ben namelijk ook bang voor het kermisseizoen in 2021. Dat is echt nog afwachten”, stelt de oliebollenbakker wiens familie al 50 jaar oliebollen bij Muldershof verkoopt. “Dit jaar is het voor het eerst dat we ook een tweede kraam in Zevenaar hebben. Die staat bij de kleine Jumbo in Zevenaar en deze staat er vanaf 1 oktober.”

Van der Vorst verkoopt niet alleen oliebollen. “Nee hoor, ook appelbeignets, puddingbollen, bollen met nutella en appelflappen.

De kramen van Rick van der Vorst zijn in Zevenaar dagelijks geopend van 10.00 tot 17.30 uur. Op koopavonden sluiten de oliebollenkramen om 20.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden