José Sephina Kersten exposeert tot en met 8 mei in de gangen en het bewonerscafé van Liemerije Zevenaar. (foto: Ingrid Kersten)
José Sephina Kersten exposeert tot en met 8 mei in de gangen en het bewonerscafé van Liemerije Zevenaar. (foto: Ingrid Kersten) (Foto: Ingrid Kersten)

José Séphina Kersten exposeert in Liemerije

  Cultuur

José Séphina Kersten exposeert tot en met 8 mei met haar schilderijen in Liemerije in Zevenaar.

van de redactie

ZEVENAAR - Onder haar werknaam Séphina maakt zij furore met haar schilderijen. Haar optimistische instelling en levenslust deed zij vroeger al op door de vele reizen en ervaringen met andere culturen. Hierdoor weet zij als geen ander een duidelijk contrast te plaatsen tussen fantasie en werkelijkheid en dat maakt van haar een kunstenaar met durf. Lessen van bekende leraren gaven haar inzicht in stijl, mode en design.

Doeken met krachtige tulpen soms geabstraheerd, andere wat realistischer is beslist haar handelsmerk. Vrolijk, soms uitdagend, ingetogen en subtiel. Ook creëert Séphina kleurrijke abstracte doeken waaronder de Skylines. Veel van haar werken hebben dan ook hun plek gevonden in huiskamers en bedrijfsruimten in binnen- en buitenland.

Na enkele jaren van rust is ze weer druk in de weer met opdrachten en exposities. Een klein gedeelte van haar werk presenteert zij momenteel in Liemerije. De expositie van Séphina is te bezoeken in het bewonerscafé en de aansluitende gangen van Liemerije op de Hunneveldweg 12 in Zevenaar en is dagelijks vrij toegankelijk van 8.00 uur tot 20.00 uur. Je kunt ook alvast een kijkje nemen op onderstaande website.

sephina.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden