Arjan Evertz en Sammy van der Vaart vormen samen sinds 2017 het cabaretduo Okstelbroeders. In Zevenaar brengen ze hun theatervoorstelling Angstzweet. (foto: PR)
Arjan Evertz en Sammy van der Vaart vormen samen sinds 2017 het cabaretduo Okstelbroeders. In Zevenaar brengen ze hun theatervoorstelling Angstzweet. (foto: PR)

Zang, cabaret en muziek tijdens Open Podium

  Cultuur

van de redactie
ZEVENAAR - Op het podium van Muziekcafé De Lantaern in Zevenaar staan zaterdag 1 februari weer zeer diverse artiesten. Deze open podiumavond begint met de Belgische zanger Steven Hendrickx. Deze singer-songwriter begon op achtjarige leeftijd met muziek maken. Sindsdien is zingen en gitaar spelen zijn passie. Dit jaar besloot hij opnieuw solo te gaan optreden met een serie eigen nummers afgewisseld met covers. Daarna brengen de Okselbroeders hun cabaretvoorstelling Angstzweet. Al jaren rondzwervend in de cabaretwereld, treffen Arjan Evertz en Sammy van der Vaart elkaar voor het eerst in 2017. Al snel ontstaan er plannen om de handen ineen te slaan en het cabaretduo Okselbroeders is geboren. De gevatheid van Arjan en het cynisme van Sammy, blijkt een goede voedingsbodem voor een cabaretvoorstelling. Angstzweet belooft een avond met liedjes en grappige sketches, waarin zware en minder zware onderwerpen op luchtige wijze de revue passeren. De avond wordt afgesloten door de Westervoortse band WAS (Westervoort All Stars, red.). De band speelt muziek uit de jaren zestig, zeventig, tachtig en later. De aanvang is om 20.30 uur en de entree is gratis. Muziekcafé De Lantaern is gelegen aan De Hooge Bongert 3 in Zevenaar. Meer informatie is te vinden op de onderstaande website.

delantaern.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden