De Zevenaarse prinsen op het podium tijdens de vorige editie van het carnavalsconcert. (foto: PR)
De Zevenaarse prinsen op het podium tijdens de vorige editie van het carnavalsconcert. (foto: PR)

Tijd voor Bier en Bloasmuziek

  Cultuur

Op zondag 16 februari - de zondag voor carnaval - zal het inmiddels legendarische Vesters Walder Muzikanten Carnavals Concert weer gehouden worden. Alle verenigingen, hun prinsen, én hun raden van elf uit Zevenaar en omstreken zijn dan aanwezig om zich gezamenlijk op te warmen voor de zware, maar o zo gezellige carnavalsdagen.

ZEVENAAR - Dit jaar wordt er een bijzonder carnavalsconcert gehouden. Het is namelijk de 33ste editie, dus een glorieus jubileumjaar in de carnavalswereld! Uiteraard zullen de gasten merken dat de Vesters Walder Muzikanten iets te vieren hebben.

Hardwerkende ober

Wat heeft een échte carnavalist nodig om blij te worden? Natuurlijk: bier en blaasmuziek, aangevuld met een leuk kieltje, hoedje of petje én … een hardwerkende ober! Daar wordt een mens blij van, dan vier je carnaval zoals het hoort. Op 16 februari zullen de Versters Walder Muzikanten er alles aan doen om weer een ouderwets, traditioneel carnavalsfestijn neer te zetten.

Vol=vol

Het concert is al 33 jaar succesvol én steevast uitverkocht! Het belooft weer een daverend feest te worden. Iedereen die het carnaval een warm hart toedraagt is van harte welkom. Wel één tip: bestel de kaartjes op tijd want: vol=vol!

Zestien muzikanten

De Vesters Walder Muzikanten bestaan sinds 1986. Het is een egerländer-/amusementsorkest en bestaat uit zestien muzikanten en een zangduo. De dirigent is Michael Van den Broeck. Elke vrijdagavond wordt er door de muzikanten driftig gerepeteerd om het muzikale niveau op peil te houden en goed voor de dag te komen bij optredens. Naast de muzikale toon is de manier van presenteren ook een zeer belangrijk punt voor de muzikanten.

Meer berichten