Kom ook naar jouw favoriete muziek luisteren in de bibliotheek. Je kunt naar meer dan 450.000 albums luisteren. (foto: PR)
Kom ook naar jouw favoriete muziek luisteren in de bibliotheek. Je kunt naar meer dan 450.000 albums luisteren. (foto: PR)

Er zit muziek in de bibliotheek

  Cultuur

BIBLIOTHEEK - Luister online in de bibliotheek naar meer dan 450.000 albums en 4,5 miljoen tracks. Heel veel muziek die je op andere sites niet kunt vinden. Lees alles over artiesten, albums en genres. Voor iedereen gratis beschikbaar in de bibliotheek. Streaming muziekdienst Muziekweb in de bibliotheek is een streaming muziekdienst voor bezoekers van de bibliotheek. Je kunt ermee luisteren naar de complete cd-collectie van Muziekweb. Je vindt er onder andere de nieuwste releases en ontdekt er nieuwe muziekstijlen. Meer dan de helft van de tracks op Muziekweb bestaat uit origineel werk dat je op andere muzieksites niet zult vinden. Het aanbod omvat diverse muziekstromingen: van popmuziek tot klassiek, van jazz tot wereldmuziek, Nederlandstalig, et cetera. Daarnaast biedt Muziekweb een schat aan informatie over albums, artiesten en genres. Muziekweb in de bibliotheek is exclusief beschikbaar op de computers in de bibliotheek. Alle bezoekers kunnen de tracks gratis beluisteren. Wil je de gevonden muziek ook thuis beluisteren, reserveer dan de cd's op Muziekweb (alleen voor bibliotheekleden). Een uitgebreide uitleg over de werking van Muziekweb vind je op de onderstaande website.

muziekweb.nl/Luister

Meer berichten