De Jan Ottink Band staat zaterdag 23 november in Muziekcafé De Lantaern met de Laot toch Greuien Toer 2019-2020. (foto: PR)
De Jan Ottink Band staat zaterdag 23 november in Muziekcafé De Lantaern met de Laot toch Greuien Toer 2019-2020. (foto: PR)

Jan Ottink Band speelt in De Lantaern

  Cultuur

ZEVENAAR - Op zaterdag 23 november speelt Jan Ottink in Muziekcafé De Lantaern in Zevenaar. De grote schare fans komen weer volledig aan hun trekken op deze bijzondere avond. Jan Ottink is al zo'n 25 jaar een begrip in het Nedersaksisch taalgebied. Niet alleen in heel Oost-Nederland maar ook in het Duitse grensgebied kennen velen zijn muziek. Hij is een veelzijdig muzikant. Hij is zanger, maar evengoed ook liedjesschrijver, theatermaker, gitarist, bassist en saxofonist. Een creatieve duizendpoot, die verhalen van zijn leven zingt en speelt in prachtige, gelaagde teksten in een kleurrijke klanken van de Nedersaksische taal. Vaak solo als singer-songwriter, maar gelukkig ook steeds vaker met zijn eigen geweldige Jan Ottink Band. Jan Ottink gaat dus al een jaar of wat mee, maar zijn muziek blijft zich ontwikkelen en met een deels nieuwe band blijft hij groeien. Hoog tijd dus voor de Laot toch Greuien Toer 2019-2020. Het is een theaterconcert met veel nieuwe en ook oudere liedjes. In een breed scala aan thema's, muziekstijlen, verhalen en veel 'live' projecties en lichtbeelden. Aanvang: 20.30 uur. Entree: € 15,00.

delantaern.nl

Meer berichten