Paul Mulder (links) lanceert, samen met zijn  muzikale vrienden, zondag 29 september zijn nieuwe cd Vandaag. (foto: Vincent Gal)
Paul Mulder (links) lanceert, samen met zijn muzikale vrienden, zondag 29 september zijn nieuwe cd Vandaag. (foto: Vincent Gal) (\)

Nieuwe cd van Paul Mulder

  Cultuur

Eind september verschijnt er een nieuwe cd van zanger-gitarist Paul Mulder. De titel is Vandaag. Om dit te vieren geven Paul en zijn muzikale vrienden een feestelijk optreden op zondagmiddag 29 september in het Andreasgebouw in Zevenaar.

ZEVENAAR - De bezetting bestaat naast Paul uit de befaamde accordeonist Theo Scholten, de van de Retteket Showband bekende zangeres Margit Gasseling en de veelzijdige slagwerker Vincent Gal.

Handgemaakte liedjes

Het nieuwe album bevat elf handgemaakte liedjes, waarvan tien in het Nederlands en een in de Liemerse streektaal. Dit nummer, Gres, is regelmatig te horen bij regionale omroepen en is ook te vinden op YouTube. De cd Vandaag zal vanaf zondag 29 september te koop zijn tijdens optredens en bij Bruna Jansen in Zevenaar en Grenswinkel De Hut in Lobith.

Feestelijke lancering

De feestelijke lancering van de cd met Paul Mulder en vrienden is op zondag 29 september in het Andreasgebouw, Oude Doesburgseweg 1 in Zevenaar. De zaal gaat open om 14.00 uur, start om 14.30 uur. Entree is € 5,00 aan de deur (indien voorradig), voorverkoop bij Grenswinkel de Hut in Lobith en Gemakshop Leuven in Zevenaar. Reserveren is mogelijk via 0316 - 334 349 of via onderstaande website.

paulmuldermuziek.nl

Meer berichten