Els Brugman.
Els Brugman. (Foto: PR)

Blije gezichten bij heropening van de bieb

van de redactie

ZEVENAAR - Eindelijk was het afgelopen maandag zover, de heropening van de bieb. Weliswaar met aangepaste openingstijden en met inachtneming van de voorzorgsmaatregelen van het RIVM. Maar dat mocht de pret niet drukken. In Zevenaar stond iedereen te popelen om weer nieuwe boeken te scoren, want al voor de opening om 14.00 uur begon zich een lange wachtrij te ontwikkelen in de Turmac Cultuurfabriek. Gelukkig waren de bibliotheekmedewerkers hier goed op voorbereid. Door middel van de geleende winkelmandjes van hoofdsponsor Jumbo Heemskerk wist men precies hoeveel bezoekers er binnen waren. Al met al een goede start met blije gezichten!

Een paar quotes van de eerste bezoekers:

Els Brugman: “Ik ben al 38 jaar lid van de bieb en kom hier normaal wekelijks. Ik heb het echt gemist om nieuwe boeken uit te zoeken en ik ben reuze blij dat het weer mogelijk is.”

Monique en Siem Bouwman: “We zijn eigenlijk nog niet zo lang lid van de bibliotheek, maar omdat Siem een keer met school in de bieb geweest is, zijn we lid geworden. We kregen net een beetje de smaak te pakken en toen konden we in ene geen boeken meer lenen. Mooi dat het nu weer mogelijk is.” En zoon Siem vult aan dat hij eindelijk weer nieuwe Donald Ducks kan lezen.

Meneer Ratering: “Ik ben een postzegel liefhebber en ik leen hier graag een filatelie encyclopedie of catalogus. Ik kan nu eindelijk mijn hobby weer fatsoenlijk uitoefenen, dus ik ben een blij man.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden