Monique Kruitwagen is sinds 1 mei de eigenaar van het markante pand waar voorheen de Wip-inn was gevestigd. (foto: PR)
Monique Kruitwagen is sinds 1 mei de eigenaar van het markante pand waar voorheen de Wip-inn was gevestigd. (foto: PR)

Monique Kruitwagen trotse eigenaar Wip-Inn

van de redactie

Vele inwoners uit de Liemers hebben warme herinneringen aan de Wip Inn. Sinds vorig jaar is Kruitwagen Kledingverhuur hier gehuisvest, maar nu mag Monique Kruitwagen zich ook eigenaar van het pand noemen. Vrijdag 1 mei is de koop officieel gesloten en is Kruitwagen Kledingverhuur nu blijvend gevestigd aan de Ringbaan Zuid.

ZEVENAAR - Kruitwagen Kledingverhuur was vijftig jaar lang gevestigd aan de Panovenweg, waar zij uit haar jasje groeide. Het college van de gemeente Zevenaar begreep dit, heeft positief gereageerd en haar medewerking verleend om de verplaatsing definitief te maken. Kruitwagen Kledingverhuur bestaat alweer 51 jaar, waarbij tijdens het jubileum, vorig jaar, de succesvolle en memorabele Fair met Flair werd gehouden.

Waar walhalla

Het markante pand is inmiddels omgetoverd tot een waar walhalla met duizenden galajurken, feest- en themakleding. Met een wasserij en vermaakservice in een eigen naaiatelier. De locatie aan de Ringbaan Zuid is goed te bereiken en heeft een ruime parkeergelegenheid. Met de komst van een speciale herenhoek, hoopt Monique zo iedereen te kunnen bedienen en is de metamorfose compleet.

Coronacrisis

In een lastige tijd waar veel festiviteiten noodgedwongen niet zijn doorgegaan, is de aankoop van Wip-Inn toch doorgezet, dit is niet zonder slag of stoot gegaan. Kruitwagen Kledingverhuur blijft bijdragen aan het bloeiende verenigingsleven die de Liemers rijk is en is momenteel op afspraak geopend. Graag denkt Monique met je mee voor een passende oplossing. Na de coronacrisis hoopt het team alle trouwe klanten weer terug te zien en te voorzien van feest of galakleding op maat. Zodra de gelegenheid er is komt er een open dag om de geheel vernieuwde zaak te bewonderen.

kruitwagenkledingverhuur.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden