Zonnebloem deelt rolletjes pepermunt uit


Voor alle gasten een lief briefje en een frisse rol pepermunt. (foto: Theo Banning)
Voor alle gasten een lief briefje en een frisse rol pepermunt. (foto: Theo Banning)

Zonnebloem deelt rolletjes pepermunt uit

van de redactie

De vrijwilligers van de Zonnebloem, afdeling Lobith, Tolkamer en Spijk, willen graag iets doen voor hun gasten. Al hun gasten krijgen daarom een leuke attentie.

LOBITH/TOLKAMER/SPIJK - Carla Wanders van de Zonnebloem laat weten: "Sinds half maart liggen al onze Zonnebloemactiviteiten stil vanwege de coronamaatregelen gelden zeker tot 1 juni. Hierdoor zitten we al een aantal weken met het hele land in een isolement. Zo min mogelijk naar buiten en weinig sociale contacten. Voor de meesten erg wennen, maar voor onze bijna honderdvijftig zonnebloemgasten vaak de dagelijkse realiteit. Daarom is het van belang dat we ons blijven inzetten voor onze gasten. Dit hebben we al een keer laten blijken door een lieve brief in hun brievenbus te doen en door regelmatig telefonisch contact met hen te hebben. Deze week krijgen alle bezoekgasten een leuke attentie in de brievenbus. Een mooi briefje met een frisse rol pepermunt."

Op het briefje staat: De moeilijke tijd tikt door. De benodigde maatregelen zijn nog steeds van kracht. We willen u laten weten dat we aan u denken. Voor wat frisse moed is pepermunt goed. Daarom hierbij een opfrisser van uw Zonnebloem vrijwilliger. Blijf gezond en hopelijk kunnen we elkaar weer snel begroeten. Carla laat ten slotte weten: "Hoewel we nu afstand moeten houden, willen we hen vooral nu het gevoel geven dat we heel dichtbij zijn. We zien dat sommige mensen heel erg eenzaam zijn en in een sociaal isolement dreigen te raken. Door te laten zien dat we er voor ze zijn, kunnen we echt het verschil maken."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden