Maak jouw verzamelboek Zevenaar in beeld compleet


De speciale brievenbus voor de enveloppen is niet te missen. (foto: Jumbo Jan Heemskerk)
De speciale brievenbus voor de enveloppen is niet te missen. (foto: Jumbo Jan Heemskerk)

Maak jouw verzamelboek Zevenaar in beeld compleet

De aangekondigde ruilmiddag voor de plakplaatjes, die bij de boodschappen bij Jumbo Jan Heemskerk werden meegegeven en bestemd zijn voor het verzamelboek Zevenaar in Beeld, gaat in verband met de coronacrisis niet door.

ZEVENAAR - De plakplaatjesactie rondom het boek Zevenaar in Beeld mag met recht een succes worden genoemd. Er zijn inmiddels 1,4 miljoen (!) plakplaatjes uitgegeven. Ruim zevenduizend verzamelboeken, mede uitgegeven en samengesteld door de Cultuurhistorische Vereniging Zevenaar (CVZ), zijn inmiddels in bezit van de cliënten van Jumbo Jan Heemskerk. De verzamelactie is onlangs afgerond.

Contactloos ruilen

Na overleg tussen Jumbo Jan Heemskerk en Cultuurhistorische Vereniging Zevenaar (CVZ) is besloten om de actie Contactloos Ruilen in het leven te roepen voor verzamelaars die niet alle 216 plakplaatjes in hun bezit hebben. Vanaf zaterdag 18 april kunnen de verzamelaars een enveloppe met het opschrift Maak uw verzamelboek Zevenaar in Beeld compleet bij Jumbo Kampsingel en Jumbo Zonnemaat ophalen.

Speciale brievenbus

De verzamelaars worden verzocht hun naam en adres op de enveloppe te schrijven. Vervolgens de dubbele plakplaatjes en een lijst met de nummers die nog ontbreken, in de enveloppe te doen. Daarna kunnen de enveloppen in een speciale brievenbus bij Jumbo Kampsingel en Jumbo Zonnemaat gegooid worden. Al deze instructies die je verder moet weten staan op de speciale enveloppe vermeld.

Per post

Iedereen die een enveloppe achterlaat in de speciale brievenbus krijgt vanzelf de ontbrekende nummers per post thuis bezorgd. De vrijwilligers van de Cultuurhistorische Vereniging Zevenaar (CVZ) zullen er alles aan doen om uw verzamelboek Zevenaar in Beeld compleet te krijgen. Jumbo Jan Heemskerk en de leden van Cultuurhistorische Vereniging Zevenaar (CVZ) vinden het fantastisch dat de verzamelactie zo’n enorm succes is geweest waardoor veel Jumbo-cliënten door het boek een beter beeld van hun woonplaats Zevenaar hebben gekregen!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden