De winkel krijgt een nieuwe naam, maar de vertrouwde gezichten van Carin, Rick en Mirella blijven gewoon. (foto: Danny van der Kracht)
De winkel krijgt een nieuwe naam, maar de vertrouwde gezichten van Carin, Rick en Mirella blijven gewoon. (foto: Danny van der Kracht)

Baltus Bloemen in Zevenaar wordt De Liemers Bloemen

van de redactie

Maandag 30 maart is Baltus Bloemen aan de Marktstraat in Zevenaar overgenomen door De Liemers Bloemen.

ZEVENAAR - In samenwerking met de specialisten van Stefan's Bloem & Zo uit Westervoort en Bloemenhuis Klimop in Oosterbeek voorzien zij je graag van mooie snijbloemen en planten voor binnen en buiten Het team van ervaren bloembinders verzorgen met veel aandacht en liefde al jouw bloemwerk: van een fleurig plukboeket in de huiskamer of voor een verjaardag, tot allerlei gelegenheidsbloemwerk zoals trouw- en rouwarrangementen. Service aan de klant staat daarbij altijd bovenaan. Goed nieuws voor alle vaste klanten: de vertrouwde gezichten blijven! Carin, Rick en Mirella laten weten: "Al heeft de winkel een nieuwe naam, wij drieën blijven gewoon. We krijgen er zelfs een collega bij. Je bent bij ons als vertrouwd altijd gegarandeerd van verse bloemen en planten. Tevens zijn wij aangesloten bij Topbloemen.nl. In verband met het coronavirus bieden wij nu een extra service aan en bezorgen alle bloemen gratis in de regio de Liemers! Als je niet naar de winkel kunt komen kun je jouw bestelling via WhatsApp doorgeven (06 - 300 613 13). Betalen via het Tikkie wat daarna volgt en het wordt netjes door ons verzorgd."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden