Luuk uit Zevenaar hoopt dat heel veel mensen een kaartje sturen naar zijn opa Bart, die 85 wordt, en oma Dinie. (foto: PR)
Luuk uit Zevenaar hoopt dat heel veel mensen een kaartje sturen naar zijn opa Bart, die 85 wordt, en oma Dinie. (foto: PR) (Foto: )

'Wie stuurt mijn opa en oma een kaartje?'

van de redactie

De coronacrisis brengt veel problemen met zich mee, Naast de standaard zaken die we met ons allen doen om verspreiding te voorkomen is het sociale contact voor de meeste meeste het grootste probleem.

ZEVENAAR/GROESSEN - Veel mensen missen hierdoor veel contacten, denk hierbij aan de ouderen die aan huis gekluisterd zijn waarbij bezoek beperkt is. Zeker als ze in een risicogroep zitten. Spontane ideeën worden door diverse mensen opgepakt om deze mensen een warm hart toe te dragen. De zeventienjarige Luuk van Onna uit Zevenaar is één van die mensen. Luuk benaderde de redactie van de Zevenaar Post met het volgende verhaal: "Mijn oma en opa wonen buitenaf waarbij ze niet veel mensen zien of spreken. Mijn opa heeft COPD en helaas kunnen wij niet bij hem op bezoek omdat dit risicovol is in verband met het coronavirus. Op 16 april wordt mijn opa 85 jaar. Helaas kunnen we deze verjaardag niet op deze dag vieren. Ik vind dit erg lastig en daarom heb ik een idee bedacht. Het zou leuk zijn als mensen een leuk kaartje naar mijn opa willen sturen voor zijn 85ste verjaardag. Mijn oma haalt dagelijks de post uit de bus en ik zou het ook leuk vinden als zij samen heel veel kaartje zouden krijgen om ze zo door deze moeilijke tijd te komen. Ik zou het erg aardig en lief vinden als jullie kaartjes sturen naar mijn opa en oma, Bart en Dinie Welling. Hun adres is Rijnstrangenweg 15, 6923 SL in Groessen."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden