Ondernemers van het Zevenaarse centrum kwamen (veelal met hun handel) naar het Raadhuisplein voor een groepsfoto om hun boodschap te versterken. (foto: PR)
Ondernemers van het Zevenaarse centrum kwamen (veelal met hun handel) naar het Raadhuisplein voor een groepsfoto om hun boodschap te versterken. (foto: PR)

Vergeet deze belangrijke boodschap niet

van de redactie

Zaterdag kwamen de winkeliers en horecaondernemers in Zevenaar aan het eind van de middag bij elkaar met een bijzondere boodschap! Ze stonden zij-aan-zij (met de nodige afstand).

ZEVENAAR - In een tijd van onzekerheid, hamsteren en zelf-isolatie door het coronavirus mogen we één belangrijke boodschap niet vergeten. Het gaat nu niet om de belangrijke boodschap om extra op elkaar te letten en ook niet om de boodschap om anderhalve meter afstand te houden. Het gaat nu om de boodschap die we normaal zouden doen bij de winkels, horecabedrijven en versspecialisten in centrum van Zevenaar.

Extra hard werken

Al worden veel supermarkten leeg gekocht, veel “kleine” winkels en versspecialisten werken extra hard om hun winkel draaiende te houden en iedereen te voorzien van maaltijden, vleeswaren, broden, vitamines, lekkernijen, kleding, lectuur en nog veel meer.

Creatieve oplossingen

Heb je dus iets nodig? Denk even komende tijd even extra aan de winkels en bedrijven die juist nu jouw steun kunnen gebruiken. Deze middenstanders hebben creatieve oplossingen gezocht, initiatieven in het leven geroepen. Zo zijn er middenstanders die hun producten gratis bij je thuis leveren. Er zijn ook middenstanders die bijvoorbeeld overlevingspakketten hebben. Sowieso gaan ze allemaal nét dat stapje verder. Zij bieden ook vaak nét dat beetje extra kwaliteit.

Winkelhart

De lokale bedrijven en winkels laten hier zien hoe blij ze met jouw klandizie. Ze houden zich allemaal aan de aangescherpte maatregelen van het RIVM, maar hebben het lastig. Daarom staan ze hier letterlijk voor jullie klaar! Winkel dus ouderwets (maar mogelijk op afstand) in het centrum van Zevenaar en betuig net als al deze ondernemers jouw steun aan het winkelhart van onze gemeente en de Liemers!

Meer informatie

Voor meer informatie over de centrumondernemers is te vinden op Facebook (zoekopdracht: Centrum Zevenaar) of op de onderstaande website.

centrumzevenaar.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden