Herbert Kroets (Coop Zevenaar), Chiel Leenders (SPAR), Michael van`t Hof (Albert Heijn) en Jan Heemskerk (Jumbo Zevenaar). (foto: PR)
Herbert Kroets (Coop Zevenaar), Chiel Leenders (SPAR), Michael van`t Hof (Albert Heijn) en Jan Heemskerk (Jumbo Zevenaar). (foto: PR)

'We zijn trots op onze medewerkers!'

van de redactie

Door het coronavirus is het momenteel erg druk in de Zevenaarse supermarkten. Supermarktmedewerkers zorgen ervoor dat iedereen nog zijn dagelijkse boodschappen kan halen en hun leidinggevenden zijn trots op ze en dat mag iedereen weten!

ZEVENAAR - Gezamenlijk laten de vier Zevenaarse supermarktmanagers weten: "We voelen en ervaren allemaal de ernst van het coronavirus, dat Nederland en ook de wereld beheerst. Gelukkig zijn er ontzettend veel mensen met vitale beroepen, die ervoor zorgen dat de samenleving draaiend kan worden gehouden. Ook de mensen die werkzaam zijn voor de voedselketen hebben zo’n vitaal beroep. Er zijn heel veel leveranciers en collega`s achter de schermen die keihard werken om de voedingsmiddelen in de winkels te krijgen, maar er is nog een speciale groep waar we aandacht voor willen vragen. Een groep die elke dag in de winkel staat en zich tussen de klanten begeeft, om zo de schappen gevuld te houden. Zoals u zult begrijpen is de functie van supermarktmedewerker ontzettend belangrijk om Nederland gezond te houden. De afgelopen dagen was het druk in onze winkels en hebben onze collega’s met man en macht gewerkt om alle klanten te kunnen voorzien van hun boodschappen. Wij willen hen dan ook een groot compliment maken voor de manier waarop ze hun werk op dit moment doen: positief en flexibel, met een enorme drive om iedereen te helpen. Wij vragen u, als medemens, om elkaar een hart onder de riem te steken en hier respect voor te hebben. Het gaat hier immers ook om het welzijn en de gezondheid van onze werknemers.Laten we wat liever voor elkaar zijn in de winkels. Ook op de momenten dat we teleurgesteld zijn inde bevoorrading en het winkelbeeld. Namens alle medewerkers van onze winkels: alvast bedankt!"

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden