De B&B eigenaren werden getrakteerd op een lunch vol streekproducten.
De B&B eigenaren werden getrakteerd op een lunch vol streekproducten. (Foto: Pablo van Dick)

B&B-eigenaren bij Eet-Lokaal voor samenwerking

Eet-Lokaal Café Restaurant & Zalen Zevenaar heeft voor het tweede jaar op rij succesvol een bijeenkomst gehouden voor Liemerse B&B-, en hoteleigenaren. In een ontspannen setting werden de toeristische aanbieders uitgenodigd in het Zevenaarse horecabedrijf.

ZEVENAAR - Het belangrijkste doel was afspraken maken over manieren om de toeristen die de Liemers bezoeken, zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Er werd gesproken over knelpunten, kansen en samenwerkingsmogelijkheden. Naast een uitgebreide lunch, waarbij de Liemerse streekproducten rijkelijk werden gepresenteerd, was er een rondleiding over het Landgoed Huis Sevenaer, waar vanaf april weer twee keer per maand rondleidingen gehouden, startend bij Eet-Lokaal. De opkomst was groot te noemen en er werden veel dingen met elkaar gedeeld.

De B&B-eigenaren onderstrepen het feit dat het goed is elkaar te kennen en te weten wie je collega is. Belangrijke onderwerpen op de agenda waren: fietsverhuur, de beschikbaarheid van taxibedrijven in de regio, fietsroutes door de regio (al dan niet met culinaire stops) en het ambassadeurschap voor elkaar en de regio in het bijzonder. Er is afgelopen jaar een bijzondere samenwerking ontstaan, het is mooi om te zien dat dit zich ook komend jaar voortzet. Naast de B&B-eigenaren sloten ook mensen van het Toeristisch Informatie Centrum Gelders Eiland en Veerdienst Rheden-Rhederlaag aan. Voor meer informatie over de samenwerking tussen deze toeristische organisaties neem je contact op met 0316 - 242 409.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden