Het team van Femme Fit. V.l.n.r.: Mientje Hendriksen, Marene Hendriksen, Vera Hendriksen en Barbara Stronati.
Het team van Femme Fit. V.l.n.r.: Mientje Hendriksen, Marene Hendriksen, Vera Hendriksen en Barbara Stronati. (Foto: PR)

Femme Fit na brand terug op vertrouwde stek op Markt 55

Na een brand in juni vorig jaar die het monumentale pand aan de Markt 55 in Zevenaar deels verwoestte, is Femme Fit weer terug op de plek waar het hoort. Toevallig precies in de maand waarin het 15-jarig bestaan wordt gevierd.

door de redactie

ZEVENAAR - “De brand heeft veel teweeggebracht”, zegt Mientje Hendriksen van Femme Fit. “We hebben van alle kanten medeleven ondervonden en zijn blij dat we terug zijn in ons prachtig in stijl herbouwde pand. Het was mooi dat we snel elders konden doordraaien, maar Femme Fit hoort gewoon aan de Markt 55.”

Femme Fit is een afslank- en bewegingsstudio voor vrouwen die doelgericht willen afvallen. Voor iedereen wordt een speciaal programma samengesteld. Naast sporten in een warmtecabine en de beschikbaarheid van een infraroodsauna (ook goed voor mensen met reumatische klachten en artroseklachten) wordt voedingsadvies gegeven.

Mientje Hendriksen: “We sluiten overeenkomsten voor minimaal tien behandelingen verdeeld over vijf weken. In die periode is al resultaat te behalen, al hebben mensen met echt overgewicht uiteraard meer tijd nodig om op een goed gewicht te komen.”

femme-fit.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden