Eindredacteur Danny van der Kracht (links) neemt de Paljasprijs van prins Ruud II (Werkhoven) in ontvangst. In het midden Jan Berkel, president van Paljas. (foto: Ab Hendriks)
Eindredacteur Danny van der Kracht (links) neemt de Paljasprijs van prins Ruud II (Werkhoven) in ontvangst. In het midden Jan Berkel, president van Paljas. (foto: Ab Hendriks)

Paljasprijs voor Zevenaar Post

De Paljasprijs 2020 werd afgelopen weekend tijdens de Paljasrevu uitgereikt aan Danny van der Kracht, eindredacteur van Zevenaar Post. De prijs werd overhandigd door prins Ruud II (Werkhoven).

ZEVENAAR - "Wat de jury van de Paljasprijs vooral is opgevallen is de hernieuwde leesbaarheid van de Zevenaar Post. Van een verzamelmap voor folders, die direct richting het oud papier ging, naar een echte lokale krant die wordt gelezen en midden in de maatschappij staat", vertelde Paljasvoorzitter Erik Lamers. "Het is een krant met een prettige balans tussen print en digitaal én actief op social media. Met trots kan worden gemeld dat de Paljasprijswinnaar een man is met de juiste positieve grondhouding en denkt in kansen en niet in bedreigingen. Om op een positieve manier een plek te verwerven in het huidige medialandschap vraagt doorzettingsvermogen, creativiteit en innovatie. Eindredacteur Van der Kracht weet wat de lezer van hem verwacht." De jury is vooral gecharmeerd door de passie waarmee de Paljasprijswinnaar zijn werk verricht. De jury was ook te spreken over de andere successen van de Paljasprijswinnaar. "Van levensliedzanger tot Favoriet FM-presentator, van dierenvriend, journalist tot én columnist. Inmiddels mogen we zeggen: hij is een echte BZ'er, een Bekende Zevenaarder met een Wikipedia-pagina."

Lees het complete artikel in Zevenaar Post van woensdag 15 januari 2020

Meer berichten