Een klein deel van de dvd's. Mensen kunnen hun overige kinderdvd's doneren aan de minibieb. (foto: Karin Saat)
Een klein deel van de dvd's. Mensen kunnen hun overige kinderdvd's doneren aan de minibieb. (foto: Karin Saat)

Minibieb De Schatkist zoekt kinder-dvd's

Bij de sinterklaasactie van minibieb De Schatkist, J.P.Coenstraat 7 in Zevenaar zijn ongeveer 125 boeken opgehaald. Nu is het tijd voor een bijzondere kerstactie.

ZEVENAAR - Mensen moeten de weg naar de minibieb volgens de organisator nog even vinden, en ook het idee dat je zomaar een boek mag lenen of kunt krijgen heeft even tijd nodig. Binnenkort is het kersttijd. In de minibieb staan naast gewone boeken voor volwassenen en kinderen ook kerstboeken. In de periode van maandag 16 tot en met maandag 23 december zullen er in de minibieb naast de boeken, ook dvd's liggen. Ieder kind mag daar één van uitkiezen en meenemen, als een kerstcadeautje. Dit kan natuurlijk alleen verwezenlijkt worden door de donaties van kinder-dvd's die de minibieb gekregen heeft. Mocht je zelf nog goede kinder-dvd's willen doneren dan kan dat. In januari zal de minibieb een stapel boeken (voor volwassenen en kinderen) doneren aan de voedselbank. "Hoe leuk zou het zijn als we daar ook een stapel dvd's bij kunnen doen", aldus de organisatie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wat vindt u?

Het kabinet heeft besloten dat er geen landelijke verplichting komt tot het dragen van mondkapjes. Een goed idee?Reageren!