Een klein deel van de dvd's
Een klein deel van de dvd's (Foto: Karin Saat)

Kerstactie bij minibieb De Schatkist

Bij de sinterklaasactie van minibieb De Schatkist, J.P.Coenstraat 7 in Zevenaar zijn ongeveer 125 boeken opgehaald die hopelijk allemaal hun weg hebben gevonden naar de klaarstaande kinderschoenen.

Zevenaar - Mensen moeten de weg naar de minibieb volgens de organisator nog even vinden, en ook het idee dat je zomaar een boek mag lenen of kunt krijgen heeft even tijd nodig. Binnenkort is het kersttijd. In de minibieb staan naast gewone boeken voor volwassenen en kinderen ook kerstboeken.

In de periode van 16 t/m 23 oktober zullen er in de minibieb naast de boeken, ook dvd's liggen. Ieder kind mag daar één van uitkiezen en meenemen, als een kerstcadeautje. Dit kan natuurlijk alleen verwezenlijkt worden door de donaties van kinderdvd's die de minibieb gekregen heeft.

Mocht u zelf nog goede kinderdvd's willen doneren dan kan dat. In januari zal de minibieb een stapel boeken (voor volwassenen en kinderen) doneren aan de voedselbank. Hoe leuk zou het zijn als we daar ook een stapel dvd's bij kunnen doen, aldus de organisatie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wat vindt u?

Het kabinet heeft besloten dat er geen landelijke verplichting komt tot het dragen van mondkapjes. Een goed idee?Reageren!