Ambachtelijke oliebollen uit Lathum.
Ambachtelijke oliebollen uit Lathum. (Foto: pr)

Verkoop oliebollen en appelflappen om kerk te helpen

LATHUM - Tussen kerst en oud & nieuw worden er in Lathum weer volop ambachtelijke oliebollen en appelflappen gebakken. Veel enthousiaste vrijwilligers zetten zich drie dagen in om de actie goed te laten verlopen zodat u kunt smullen van deze bollen en flappen.

De bakdagen zijn dit jaar op zaterdag 28, zondag 29 en maandag 30 december. De oliebollen en appelflappen zijn nu al te bestellen. Kijk op lathumseoliebollen.nl of bel 06-22542177. Tijdens de drie bakdagen staat de koffie klaar en is het genieten van de sfeer. Proef dan meteen zo'n lekkere oliebol of appelflap.

De oliebollen en appelflappen kunt u zaterdag afhalen tussen 12.00 en 17.00 uur. Zondag afhalen tussen 10.00 en 17.00 uur. Maandag kunt u van 09.00 tot 14.00 uur afhalen in Het Gebouw, Kerkstraat 16 Lathum. Bezorgen kan ook; maandagochtend vanaf 10.00 uur bezorgen wij uw oliebollen en appelflappen. Dit kunt u aangeven bij uw bestelling.

Een zak oliebollen, 5 stuks, kost 2,50 euro, sneeuwbollen (zonder rozijnen) 2,30 euro per 5 stuks en een zak appelflappen van 5 stuks 2,80 euro.

De opbrengst van de oliebollenactie is voor de restauratiewerkzaamheden in en om het mooie monumentale Lathumse kerkgebouw.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wat vindt u?

Het kabinet heeft besloten dat er geen landelijke verplichting komt tot het dragen van mondkapjes. Een goed idee?Reageren!