Op zondag 8 december wordt er een feestelijke viering in de Andreaskerk Zevenaar gehouden. (foto: Parochie Sint Willibrordus)
Op zondag 8 december wordt er een feestelijke viering in de Andreaskerk Zevenaar gehouden. (foto: Parochie Sint Willibrordus)

Feestelijke viering met hulpbisschop Woorts

De Liemerse R.K. parochie Sint Willibrordus, waar de zeventien dorpen van de burgerlijke gemeenten Zevenaar, Doesburg, Duiven, Westervoort onder vallen, houdt op zondag 8 december een feestelijke regionale viering ter gelegenheid van het Jaar van de Eucharistie. Speciale voorganger en gastspreker voor deze gelegenheid is monseigneur Woorts, hulpbisschop van het aartsbisdom Utrecht.

ZEVENAAR - Hij wordt geassisteerd door het pastoraal team van de parochie. Plaats van handeling is de Andreaskerk in Zevenaar. De viering begint om 10.30 uur (in plaats van 9.30 uur). Een speciaal projectkoor zal de viering muzikaal opluisteren. Na de koffiepauze zal monseigneur Woorts, in de kerk, voor belangstellenden een lezing houden over de eucharistie in de kunst. Het Jaar van de Eucharistie is door kardinaal Eijk uitgeroepen voor heel het aartsbisdom Utrecht. Dit themajaar begint vanaf de eerste zondag van de Advent 2019 (1 december) en eindigt met het feest van Christus, Koning van het Heelal (22 november 2020). Parochianen die geen vervoer hebben, kunnen een beroep doen op het vervoer dat door het pastoraal team wordt aangeboden. Zij dienen zich zo spoedig mogelijk aan te melden via: team@rkliemers.nl of 0316 - 523 468.

Meer berichten