Het Retteketet Kerstspektakel geeft je ook dit jaar weer het unieke kerstgevoel! Wil je erbij zijn, bestel dan snel kaarten. (foto: PR)
Het Retteketet Kerstspektakel geeft je ook dit jaar weer het unieke kerstgevoel! Wil je erbij zijn, bestel dan snel kaarten. (foto: PR)

Laatste kaarten voor het Liemerse Kerstspektakel

ZEVENAAR - Al meer dan zestien jaar op rij houdt een groep enthousiastelingen, onder aanvoering van de leden van de Retteketet Showband, het drukst bezochte feel good kerstfeest van de Liemers. Tijdens het eerste weekend van de kaartverkoop is traditiegetrouw meer dan twee derde van de kaarten verkocht. Op zaterdagavond 21 december is het een gezellige reünie waar mensen vanuit de hele regio elkaar treffen. Op zondagmiddag 22 december is het een familiefeest voor jong en oud. Thema is Hollandse Meesters en dat heeft een dubbele betekenis. Zowel muzikale als kunstzinnige meesters komen aan bod. De zaal is op spectaculaire wijze versierd in oud-Hollandse stijl compleet met echte kunst- en kitschobjecten. Daarnaast speelt de band Hollandse meesters van Nederlandstalige artiesten. Uiteraard zijn de internationale songs die Retteketet Showband altijd al ten tonele brengt ook te horen. Veel nieuwe nummers, eigentijds én uit vervlogen muziektijden zorgen voor een uniek feest met heerlijke kerstsfeer. Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij CIGO Gemak Shop en bij Eet-Lokaal. Voor het zaterdagavondfeest betaal je € 15,00 per kaart. Hiervoor is nog beperkt plek. De zondagmiddag is een unieke familiemiddag waarvoor kaarten slechts € 5,00 per persoon kosten. Kinderen mogen gratis naar binnen.

retteketetshowband.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wat vindt u?

Het kabinet heeft besloten dat er geen landelijke verplichting komt tot het dragen van mondkapjes. Een goed idee?Reageren!