(foto: Ab Hendriks)

Piet en Rolien Lagerwaard zestig jaar getrouwd!

Piet (83) en Rolien (79) Lagerwaard zijn zestig jaar getrouwd. Het was een feestelijke dag en een bijzonder huwelijksjubileum. Een paar dagen voor het feest moest Rolien plotseling naar de afdeling neurologie in het Ziekenhuis Rijnstate in Arnhem worden vervoerd. "Dat was een tegenvaller", vertelt Piet. "Maar dankzij de begripvolle arts mocht Rolien 4,5 uur op het feest zijn. Haar kapper Anja heeft zich vrij gemaakt om het haar van Rolien te doen. Mijn neef, wij hebben geen kinderen, heeft die dag alles geregeld.

ZEVENAAR - "We gingen met een taxi met een brancardlift naar Zevenaar en en kregen een nieuwe rolstoel mee. We waren op tijd om de gasten te verwelkomen! Burgemeester Lucien van Riswijk kwam op bezoek! We hebben van hem een prachtige bos bloemen gekregen. Kortom, we hebben ondanks alles een paar reuze gezellig uurtjes gehad! Iedereen heeft alles uit de kast getrokken om het feest toch te doen slagen. Ook dankzij Marleen van HappyNurse, zij heeft mijn vrouw tijdens het feest verzorgd."

"We zijn tijdens ons huwelijk vijf keer verhuisd. Dit kwam door mijn werk. Ik heb drie keer promotie gemaakt. Ik was onder meer troubleshooter en opzichter bij PGEM." Piet en Rolien wonen nu een lange reeks van jaren met veel plezier Zevenaar.

Piet heeft lang gevolleyd en scheidsrechter geweest. "Mijn vrouw zij heeft in het ziekenhuis gewerkt als interieurverzorgster. Dat heeft zij jarenlang met veel plezier gedaan!"

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wat vindt u?

Het kabinet heeft besloten dat er geen landelijke verplichting komt tot het dragen van mondkapjes. Een goed idee?Reageren!