Van Dinie en van Mini (Johnny Swaters en Maik Vermeulen) gaan ook weer optreden tijdens de pronkzitting. (foto: Steinmar Polman)
Van Dinie en van Mini (Johnny Swaters en Maik Vermeulen) gaan ook weer optreden tijdens de pronkzitting. (foto: Steinmar Polman)

Pronkzitting boordevol met verrassingen

Carnavalsvereniging De Schuumneuzen trapt zaterdag 30 november het carnavalsseizoen af met de jaarlijkse pronkzitting. Natuurlijk zal tijdens deze avond de nieuwe prins of prinses van De Schuumneuzen worden gepresenteerd. Wie dat gaat worden is nu natuurlijk nog het grote geheim van Babberich.

BABBERICH - Anders dan de voorgaande jaren wordt de presentatie van die nieuwe prins(es) nu niet meer door De Schuumneuzen zelf uitgevoerd, maar is een uitermate creatieve groep bereid gevonden om dat op zich te nemen. Om de spanning extra op te voeren, blijft ook nog even geheim welke groep deze leuke uitdaging is aangegaan. Dan is er nog een nieuwe presentator van de avond. Stefan Janszen heeft dat een flink aantal jaren met plezier en professie gedaan, maar de inmiddels in Gemert woonachtige Stefan wilde dat stokje nu toch wel eens overdragen. Wie dat nu gaat doen, blijft ook nog even een verrassing.

Buutton

Het programma ziet er naast de prins(es)presentatie in ieder geval goed uit. Het wordt wederom een mix van in hoofdzaak optredens van eigen bodem, maar de twee ingehuurde gasten die deze avond in de buutton zullen staan, zullen de zaal ook kostelijk gaan vermaken. Daar waar eerder al genoten kon worden van Koop Drost uit Zuidwolde, maakt Jorlan Manders uit het Brabantse De Mortel nu zijn debuut in Babberich en ook dat is een topper in de wereld van de tonpraters zoals dat daar heet.

Bokkenbrons

De Grenzkapel fungeert wederom als huisorkest en alleen al daarvoor zou je naar de avond komen. Zij zorgen ook voor de muzikale omlijsting na afloop van de avond. Natuurlijk zijn er ook enkele officiële handelingen zoals het uitreiken van de orde van verdienste en het Bokkenbrons waarbij die laatste natuurlijk ook de nodige hilariteit zal opleveren. Verder zal Harmonie St. Franciscus een kort optreden komen verzorgen, wordt er een dans opgevoerd door de dansgarde van De Schuumneuzen en komt de Raad van Elf opnieuw met een bijzondere act.

Duo Muzikaal

Het duo Van Dinie en van Mini gaat weer de buutton in en komt met de nodige dorpspolitiek op de proppen en dan is er nog een primeur van het nieuwe Duo Muzikaal. Wie dat duo vormen, is ook nog een grote verrassing.

Plaats bespreken

Kortom, redenen genoeg om erbij te zijn op zaterdag 30 november. De avond in Kulturhus De Borg in Babberich start dan exact om 20.11 uur. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur. Plaats bespreken voor de avond kan op vrijdag 29 november vanaf 19.00 uur, eveneens in De Borg.

schuumneuzen.nl

Meer berichten