Luuk van Paridon, Anouk Visser en Lenna Aden: "Beleef en vier het jubileum met ons mee en kom naar de gratis Gezondheidsmarkt!" (foto: Susan Wiendels)
Luuk van Paridon, Anouk Visser en Lenna Aden: "Beleef en vier het jubileum met ons mee en kom naar de gratis Gezondheidsmarkt!" (foto: Susan Wiendels)

Gezondheidsmarkt in Pannerden

Twintig jaar Fysio Visser en tien jaar huisartsenpraktijk Pannerden in het Gezondheidscentrum. Het is dubbel feest op het Gelders Eiland. Samen vieren ze op zaterdag 30 november deze twee jubilea.

PANNERDEN - Een groot gezelschap aan zorgverleners en instanties dat met gezondheid te maken heeft, is op zaterdag 30 november aanwezig. Van diëtisten, ergotherapeuten, huisartsen en thuiszorg tot lokale initiatieven als de zorgboerderij. Met informatie over gezondheid, zorgmogelijkheden en de meest actuele zorgvoorzieningen, tips voor een gezondere levensstijl en demonstraties. Natuurlijk is er ook soep, koffie, thee en glühwein die bij een winterse buitenmarkt horen. Burgemeester Lucien van Riswijk, kind van de streek, opent de markt. Een BN'er maakt ook zijn opwachting. Fysio Visser en huisartsenpraktijk Pannerden hebben topkok Pierre Wind gestrikt voor een kookworkshop. Hij laat bezoekers zien en ervaren dat je met weinig ingrediënten op eenvoudige wijze een gezonde en smakelijke maaltijd op tafel kunt zetten. Al met al een prachtige beleving en een mooi cadeau aan alle mensen op het Gelders Eiland. "Twee jubilea is een fantastisch moment om uit te pakken en stil te staan bij de ontwikkeling die wij met het Gezondheidscentrum en samen met andere zorgverleners in deze regio hebben gemaakt", aldus Anouk Visser, Luuk van Paridon en Lenna Aden.

Exact twintig jaar geleden startte Anouk met haar eigen fysiotherapiepraktijk in Pannerden; in 2009 nam ze samen met huisartsenpraktijk Pannerden intrek in het nieuwe Gezondheidscentrum Pannerden. Patiënten varen wel bij de samenwerking tussen de verschillende zorgverleners. Luuk van Paridon: "Omdat je alles in de buurt hebt, kun je sneller en gemakkelijker overleggen en de zorg op elkaar afstemmen." Fysio Visser telt inmiddels vijf fysiotherapeuten en verschillende specialisaties: ouderenfysiotherapie, manuele therapie, sport- en knierevalidatie, dry needling en cranio-sacraal therapie. Vorig jaar opende de praktijk een tweede vestiging bij Lobede in Tolkamer.

Meer informatie?

Benieuwd naar je fitheid, knijpkracht, het aantal bacteriën op je lichaam of je vetpercentage? Kom naar de Gezondheidsmarkt. "Beleef en vier het jubileum met ons mee, check je gezondheid en laat je inspireren"', nodigen Anouk Visser en de huisartsen Luuk van Paridon en Lenna Aden alle inwoners van 't Gelders Eiland uit. De Gezondheidsmarkt wordt zaterdag 30 november van 11.00 tot 14.00 uur gehouden op de binnenplaats aan de Schoolstraat 23. Er is volop vermaak voor de hele familie. De toegang is gratis.

Meer berichten